View Single Post
  #37 (permalink)  
Vechi 18 mai 2013, 19:03:34
bellajane's Avatar
bellajane bellajane este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 13 apr 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: stil de viata sanatos
Date: 172cm, 54.8kg
Mesaje: 2.402
Aprecieri acordate: 224
Am fost apreciat(a) de 263 ori in 197 mesaje
Implicit Re: Experienta mea Master Cleanse

Doamne Doamne, este singura fraza cu care pot s incept! Dupa ce ti-am citit jurnalul, m-am gandit, "de ce trebuie sa asist eu la un astfel de chin, de ce nu vrea sa inteleaga ca nu e bine ceea ce face???!!

Hai sa o iau cu inceputul ca am ceva idei in cap:
In primul rand cu prietenul tau, esti sigura sigura sigura ca el stie la ce-ti supui tu sanatatea!?Eu ma intreb daca stie de ce te lasa??Sau parintii tai nu au nimic de zis??! Acum daca prietenul tau nu zice nimic...ma intreb alte lucuri, care, bineinteles nu sunt plb mele!!!CLAR!!! Dar ar trebui sa-ti puna tie un semn de intrebare, nu mie! Ideea asta, "ca sunt prea orgolioasa si stie ca nu ma poate schimba", crede-ma ca nu este una ok, in astfel de situatii!
Acum, daca tu crezi ca de celulita scapi daca slabesti 4 kg in plus, atunci inseamna ca nu stii ce este aceea celulita, .......si oamenii f slabi au celulita, tine de circulatie, si multe alte aspecte, o sa vezi ca nu o sa scapi de ea asa usor....doar sportul te poate ajuta!!

De detoxifierea de care vorbesti tu...eu am ramas pur si simplu masca!!!!
Infometarea asta e cale sigura spre boala!!!
Organismul lăsat fără mâncare are tendinţa ca atunci când reia consumul de alimente să depoziteze cea mai mare parte din alimente pentru că e «speriat» că va urma o altă perioadă de lipsuri. Astfel apare şi efectul yoyo, care constă în îngrăşarea persoanei care s-a înfometat, indiferent dacă mănâncă la fel de mult sau mai puţin decât până acum, pentru că organismul s-a adaptat să mănânce mai puţin. Din cauza alimentaţiei deficitare, lipseşte energia, scade imunitatea, iar pe plan psihic, apar anxietatea şi permanenta preocupare pentru hrană.

Scuze daca am fost cam acida, dar suntem aici sa te ajutam, si o detoxifiere o
poti face f sanatos! Si sa slabesti 4 kg, este f usor! Eu am slabit 8 kg in aprox 6-7 sapt.
Sa stii ca e mai stylish sa fii sanatos decat slab!


Răspuns cu citat
Urmatorii 7 membri au apreciat mesajul lui bellajane:
Anne10 (18 mai 2013), danyella2008 (19 mai 2013), Davidut (19 mai 2013), Ema55 (23 mai 2013), happygirldiana (18 mai 2013), rommyna (20 mai 2013), rozica1965 (19 mai 2013)