View Single Post
  #371 (permalink)  
Vechi 08 oct 2013, 08:41:03
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Toamna se numara... slabutele! Concurs Sept 2013

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul


Jessik, cred ca nu te alegi cu altceva mai bun decat cu mine. Hai sa iti explic, ce zici tu se gaseste si in prima postare, in regulament. Daca mananci conform, adica 100% corect, ai +2 puncte. Daca mananci o inghetata de vanilie/o bucata de ciocolata/un pahar de suc etc pe zi, in limita a 20% din caloriile tale, atunci ai 0 puncte. Daca mananci mai mult de 20% din calorii din alimente neconforme atunci ai -2 puncte. De ex, ai mancat fast-food, o ciocolata intreaga, nu stiu exact, ai sarit calul. Iti fac punctajul si iti explic pt fiecare zi in parte ce nu mi se pare ok. Poate e si Clau draguta si ma ajuta.

De exemplu luni: calamarul pane nu e conform, pentru ca daca te uiti atent e numai paine cu o urma de calamar, care se mai si prajeste in ulei. Mancarea ca sa fie gustoasa nu trebuie sa fie prajita ci condimentata. Acum nu stiu ce condimente ai voie pt ca alaptezi, dar gandeste-te ca oricum nu aduci nimic bun organismului daca mananci faina prajita. La fel, pateul nu este un aliment ok pentru ca este facut numai din e-uri. Ti-am explicat cum se face pateul de ficat in casa, ficat fiert, putina ceapa, apa in care ai fiert ficatul, unt, sare si condimente. Se mixeaza toate ingredientele exceptand apa. Cu apa il indoi ca sa nu iasa prea gras si sa fie tartinabil. Luni ai mai mancat si inghetata cu vanilie. Din ce ti-am zis eu ar iesi 405 kcal din alimente nepermise, dintr-un meniu de 1270 de kcal, adica 31% din calorii sunt din aliemente neconforme. Ziua de luni ti-a adus -2 puncte.

Ziua de marti e incerta. Ai zis ca nu ai mancat cereale Fitness ci ceva asemanator care nu au zahar, daca nu ma insel. Aici ai avea +2 puncte.

Miercuri ai mancat fidea alba, egal faina alba. Aici ai 0 puncte.

Eh, joi e alta poveste. Ai baut un shake de la MC, ai mancat iar pate si un iaurt cu fructe. 396 de kcal din 1443 nu au fost = 27% = -2 puncte.

Vineri, din punctul meu de vedere ai +2 puncte.

Sambata crenvustii si sunca nu-s ok, nu cred ca mai e cazul sa iti explic de ce, asa ca ai 0 puncte.

Sa zicem ca duminica seara ai cheat meal, adica alte +2 puncte.

Ai facut 198 de min de sport = +7 puncte. Felicitari!!!

Ai slabit un kg, insemnand ca mai ai + 3 puncte.

Ai un total de 12 puncte dupa cum am calculat eu. Felicitari!

Incearca sa mananci mai mult, doar alaptezi, dar mananca numai alimente de calitate.
Anca nu stiu cum sa ma revansez fata de tine pentru ca ai fost atat de rabdoatoare si ai explicat cum se cuvine punctajul!! Multumeeeeesc mult de tot, raman datoare cu o cafea cand ajung prin Bucuresti

Sunt total de acord cu tine, doar o mica observatie.. dupa umila mea parere sunca daca este de piept de pui sau de curcan, e conforma.. Stiu ca are muuulte E-uri si aia, dar e mai ok decat un salam, sau cremwusti, plus ca te salaveaza in dimineatile cand nu ai timp si nici altceva prin frigi
Eu imi mai cumpar sunca din piept de pui sau curcan, slaba, sau mai nou am descoperit un producator local ce face piept de pui afumat 100% natural..

Multumesc muuult inca o data pentru ajutor!! You are an angel!
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Kclaudyia:
anqutz (08 oct 2013)