View Single Post
  #3730 (permalink)  
Vechi 08 iun 2011, 17:21:40
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Mai fetelor, eu de cateva luni sunt apatica, fara chef, cu toane, am mai povestit eu si in trecut.
Ieri am avut ocazia sa aj din nou la carrefour. Spun asa pt ca in zona mea nu exista si am fost cu masina cu italianca care ma tot plimba. Asta pt ca nu are chef sa se duca singura si atunci ma ia pe mine cu ea de cate ori se poate. Castig de fiecare parte, eu pt ca ies din casa. ea pt ca nu e singura.
Sam avut norocul ca la farmacie sa se faca gratuit analiza firului de par.
Concluzia: dupa ce doamna respectiva mi-a jumulit cateva fire, a taiat radacinile si le-a pus la microscop, mi-a spus ca sunt f. stresata. trec prin tot felul de momente mai putin bune, anxie, depresie, etc.... Si eu deja credeam ca si-a gresit meseria si e medium. De fapt nu, nu isi gresise nimic, radacinile firelor mele de par i-au dat toate informatiile astea. Din 3 toate erau intortocheate, rasucite, vai de ele. Nu ma asteptam ca parul nostru sa vb despre starea noastra psihica.
Se pare ca de fiecare data cand ne enervam, suparam, etc., corpul secreta adrenalina. De fiecare data cand se intampla asta, radacina nu mai primeste elementele nutritive de la corpul nostru. Daca aceste evenimente sunt dese, parul e privat de ce are nevoie pt o perioada mai mare de timp si atunci pur si simplu se roteste in jurul radacinei, seamana cu un mic arc.
Asa ca acum iau niste vitamine pt par, apoi voi face o cura de fier èt ca se pare ca un deficit mare de fier e strict legat de aceste stari anxioase si schimbari de comportament, de starile astea de oboseala si apatie.
Ma gandeam ca e interesant sa impartasesc cu voi experienta asta. Acum astept sa fac curele si sa vad rezultatele.
Va pup!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]