View Single Post
  #39 (permalink)  
Vechi 03 apr 2012, 12:30:59
fit4life's Avatar
fit4life fit4life este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 feb 2012
Locaţie: Bruxelles/Cluj-Napoca, Belgia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa si mult sport
Date: 163cm, 49kg
Mesaje: 55
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal fit4life - unei antrenoare de fitness/aerobic

Citat:
Anterior postat de coco23 Vezi mesajul

Ok, cateva intrebari: peste Tilapia la cuptor - adica e facut cum? cu o lingura de ulei? pe gratar? pe aici nu am prea vazut Tilapia...

Si dulceata de pere o pui in iaurt? ca nu prea inteleg.

Cat de des trebuie mancat ceva dulce? exista vreo restrictie? cum ar trebui sa arate in mod normal o gustare de dulce, saptamanal? ma tot gandesc ca mananc cam prea mult dulce si vreau sa iau ceva masuri

O sa tii saptamana fara carne pana la urma? Te pup
Tilapia la cuptor, adica ung tava cu o lingurita de ulei si pun pestele. Il mai fac si pe gratar cateodata, dar de data asta gatea tata si lui ii place sa foloseasca tava. Stiu ca in Romania nu se prea gaseste, eu am auzit de tilapia de pe ceva site-uri americane de retete si m-am apucat de cautat prin magazine si intr-un final l-am gasit. E tot un peste alb in genul pangasius, cod, merluciu.
Dulceata de pere da, pun o lingurita in iaurt. E o dulceata facuta in casa de o vecina mai in varsta a tatalui meu care zice ca a ramas cu obiceiul de a face cantitati mare de dulceata de cand erau copii ei mai mici dar acum ca au crescut refuza sa mai manance asa multa asa ca face cadou la vecini, fara zahar adaugat. Nu stiu exact reteta, ar trebui sa i-o cer.
Cat de des trebuie mancat ceva dulce? Pai..cam de cate ori simti nevoia...de cate ori iti permite numarul de calorii si dieta pe care o tii. Sincer nu stiu, eu prefer sa iau aproape in fiecare zi cate ceva, macar o lingurita pentru ca daca ma refuz intr-o zi in urmatoare mananc de 3 ori mai mult. Banuiesc ca depinde si ce anume numesti desert. Daca te gandesti la prajituri cu ciocolata, ar fi bine sa fie mai rar. Dar eu ma pot multumi de exemplu si cu un smoothie cu lapte degresat, banana si putina scortisoara.

Nu tin saptamana fara carne. Adica asa fara carne as putea, am zile cand nu mananc care, dar sa renunt la tot ce vine de la animale, iaurt, branza chiar nu mai tine. Poate mai la vara cand o sa fie o gramada de fructe si legume.

Citat:
Anterior postat de c0c0 Vezi mesajul
Cat ma bucur ca am dat de jurnalul tau!
cand o sa am nevoie de un sfat in materie de sport la tine o sa apelez...momentan "ma laud" cu 3 antrenamente pe sapt...antrenamentul meu dureaza cam o ora, fac aerobic si cateodata mai fac si bicicleta eliptica. ti se pare putin?
si eu fac sport seara adica incepand cu 7 8, insa am inteles ca nu e o problema.

Sa ai o saptamana cat mai buna! felicitari pentru stilul de viata pe care il ai!
O ora de 3 ori pe saptamana e ok. Cand o sa simti ca e prea putin, sau intri intr-o faza de platou, o sa ai unde sa cresti timpul pentru sport.
__________________
fit4life, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
fit4life, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1799 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1282 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]