View Single Post
  #39 (permalink)  
Vechi 07 oct 2011, 19:03:29
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Urinari dese (30 ori/zi)

Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
Red Rose eu m-am ingrozit ce am citit aici la tine. Doamne Dumnezeul ein ce lume traiesti tu acolo? Cum e posibil de atat timp sa nu gasesti un medic care sa se ocupe de tine. Choar asa far suflet sa fie toti??
Imi pare rau c anu ma pricep sa te sfatuiesc.
Ai grija de tine si sanatate multa!
mdea)) moldova se cheama
la noi la urgenta daca te duci fara bani nu ai ce cauta, deobicei cei mai saraci zic una alta, intreaba ceva iar medicii mereu le zic ca daca vor ca copilul/ruda lor sa se lecuiasca sa plateasca cit cer ei ca de nu ei tot nu pot lecui pacientul asa cum nu pot acestia plati cit li se cere))) eu asta am in d vedere inafara de plata legala.
Iar referitor la faptul ca iata asa atitudine au la prob mea si mine pai chestia e ca medicul meu de familie e neprofesionist, de fiecare data de asta ma conving cind vin la ea ba nu intelege ce e scris (nu intelegea ce e S.O.P), ba imi da indreptari sa dau analize si scrie metode de efectuare a analizelor care nici nu se fac acolo unde ma trimite iata spre exemplu marti m-am dus cu indreptarea de la ea la centrul de diagnostica si doamna de la casa a zis ca niciodata inca la ei nu s-a dat asa analiza prin singe, doar pe cale ginicologicasi a ris ca medicul meu a scris asa, la urma am mers la ginicolog nepregatita si mi-a luat din uretra nu din vana analiza, este diferenta
Sper ca de data asta ginicologul de la centrul ala de tineret va fi ok, vreau unul responsabil de ceea ce face si sa il am mereu, sa nu umblu sa le explic tuturor istoria mea de boala din nou..
La voi nu e asa?
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat