View Single Post
  #392 (permalink)  
Vechi 26 mar 2011, 23:35:25
sandra24's Avatar
sandra24 sandra24 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 27 nov 2010
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: hipocalorica
Date: 164cm, 67kg
Mesaje: 657
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (I)

Citat:
Anterior postat de melissa Vezi mesajul
buna fetelor. vreau sa va cer o parere sau un sfat..am 60 de kg cand ma urc pe cantar..si de o saptamana tin regim am renuntat de tot la dulciuri, mananc 3 mese pe zi 1000-1200 de calorii pe zi sanatoase, beau 2 l de apa,,deci teoria o practic..si parca nu slabesc deloc..park s la fel..nu sunt f grasa..da imi doresc sa port intre 34 si 36 la blugi..nu 38 nu stiu unde gresesc...ideea e ca nu fac sport k nu pot tocmai ce am avut picioru in gips..am un stil sedentar ..dar totusi nu mananc mult....nush ce sa mai fac,,,
salut melissa..bine ai venit!eu una nu cred in dieta fara sport...mai degraba in sport fara dieta...desi e important sa ne gandim de 2..chiar de 3 ori inainte de a manca ceva nesanatos...;alternative mai bune ca miscarea nu gasesc..poate ar trebui sa astepti pana trece problema cu piciorul...si intre timp...fa masaje cu creme anticelulitice...cum ai spus si tu bea foarte multa apa...eu nu vad solutia fara sport... sunt in interdependenta...sportul+alimentatia sanatoasa+metode de slabire la nivelul pielii din exterior...masaje..creme..electrostimulari..etc... tu decizi cum vei proceda de acum inainte..aici ne gasesti ptr sugestii si intrebari..
sandra24, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2095 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1578 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1579 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]