View Single Post
  #3963 (permalink)  
Vechi 12 iun 2011, 23:15:23
jess's Avatar
jess jess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 10 apr 2011
Locaţie: portugalia, Portugalia
Vârsta: 31
Dieta: personalizata
Date: 162cm, 54kg
Mesaje: 1.680
Aprecieri acordate: 130
Am fost apreciat(a) de 164 ori in 128 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (I)

Citat:
Anterior postat de Andra D Vezi mesajul
jess draga, dar petele rosii trec ai incercat ceva tratamente?
si eu am probleme cu tenul.. cateodata imi apar multe cosuri.. dar eu fac tratament de ceva timp si mi-e mai bine.. si ce-mi place e apa termala..e asa finuta cu pielea si imi face bine.
esti draguta, ai trasaturi frumoase si trebuie sa le pu in valoare! si nu fii descurajata, ca se rezolva problemele astea
am luat tratament. am fost la dermatolog si mi-a dat niste pastile si crema. apoi mi-a zis sa ma las de pastile kaci interactioneaza ku soarele si mai rau fak. kosurile mi-au trekut dar am semne. dimineata uneori am fata alba si frumoasa insa cind ies de la prima ora de la skoala e rosie sau vinata de parka as fi stat in frigider sau la aburi.ma satur caci nu pot face o poza normala fara sa fie modificata. se vede luciu pe fata sau pielea rosietika si petele.am problema asta deja de citiva ani. am incercat tot felul de produse. am obositdeja am si renuntat la ideea de a mai incerca ceva. stiu ka niciodata nu voi avea tenul pe kare il aveam in kopilarie.si sincer imi pare rau pru ka imi plak trasaturile mele. imi place exteriorul meu. ma rog ceea ce am plus e din kauza neglijentei mele insa kind slabesc ma ador pe mine insami. tatal meu tot are tenul problematik. imi vine sa ma bag in pamint kind ma intreaba toti de ce pun toate pozele kolorate de parka nu-si dau seama kare e problema. nu stiu ce sa mai incerc. kit despre tratamentul la dermatolog a avut efecte insa au ramas petele-adika niste kosuri mai mici.ce apa termala folosesti? poate gasesk si aici. eu nu folosesk apa termala. inainte foloseam un fel de tonik(dar ma ustura fata )inainte de aplikarea cremei insa acum m-am lasat de toate caci am vazut ca e in zadar, ai observat ceva skimmbari d ekind o folosesti? daka da, imi zici te rog si mie ce apa termala?
jess, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Extem activ, este de 2354 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1837 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1838 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]