View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 14 sep 2010, 11:05:55
Sabine_28's Avatar
Sabine_28 Sabine_28 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 89kg
Mesaje: 5.609
Aprecieri acordate: 645
Am fost apreciat(a) de 868 ori in 497 mesaje
Implicit Re: Cum faceti sa fiti independente?

Ioana , gandeste-te asa: tie ti-ar placea ca el sa te sufoce si daca nu va puteti vedea sa se supere sau mai stiu eu ce sa faca? Ma indoiesc Eu una as fugi mancand pamantul daca as fi sufocata, prefer putin mister
Incearca sa fii cand calda cand rece, dar nu fi tot timpul aceeasi, nu te plange ca nu va vedeti, el va simti ca te face nefericita si se va indeparta mai mult. Eu una am ajuns la concluzia ca barbatii vor sa ne vada tot timpul fericite, sa nu-i intrebam de nspe mii de ori daca ne iubesc si sa nu-i sufocam. Asadar, daca te apuca depresia, revino-ti, nimeni nu vrea sa aiba langa el o persoana nefericita. Si fa acele lucruri care te fac sa te simti bine si pe care nu trebuie sa le faci cu el. Automat te vei simti bine si asta vor remarca si cei din jurul tau.
__________________
" Ai grija de corpul tau. E singurul loc in care esti nevoit sa locuiesti. " - Jim Rohn
Sabine_28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2417 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat