View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 02 nov 2011, 15:47:49
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Tanyusha -de data aceasta o să reușesc!!!

Citat:
Anterior postat de Tanyusha Vezi mesajul
Salut! Mă numesc Tatiana și am 27 ani. Nu știam la care categorie să mă înscriu, așa cum nu am găsit Jurnale p/u 20-30 ani, am intrat aici în ospeție
Sunt de cînd mă știu la dietă, dar mai puțin de 68,5 gk nu am avut, la cei 168 cm ai mei. Pe slabute.ro nu sunt nouă, intram destul de des, dar doar ca să citesc ce scriau alte fete (succesele lor, retete dietetice ș.a). De data aceasta am hotărît să-mi fac un jurnal, pentru a duce la un bun sfîrșit lupta mea cu kg în plus.
Deci, la moment am 70 kg, și aș vrea f.f. mult să ajung mîcar la 65 kg. Nu știu dacă e posibil, deorece niciodată nu am fost slăbuță.
Vreau să slăbesc pentru mine, să mă simt bine în pielea mea, și nu pentru soț sau altcineva (lui îi place așa cum sunt).
De ieri 01.11.2011 mi-am luat abonament la shaping și consider acesta un prim pas. Intenționez să țin dieta hipocalorică și să nu mînănc după 19:00. Sper din suflet să reușesc. Renunț la dulciuri, excepție ciocolata neagră (75-80% cacao) și la făinoase (sau în cantități mici pînă la orele 12:00).
Sper să mă ajutați și să-mi fiți alături !!!!
Pupici
Citat:
Anterior postat de Tanyusha Vezi mesajul
Ieri am mîncat dimineață terci de ovăz cu o linguriță miere (terciul îl fac pe apă, nu lapte). La amiază supă de legume cu ton, și seara o salată de roșii și castraveți cu telemea de capră. Pe la ora 22:00 mi-era puțin foame, așa că am băut o cană mare de ceai cu miere. Gustări, un măr și cîteva nuci. Intenționez să includ în alimentație semințele, fructele uscate și nucile (cu moderație)
Buna Tanya! In primul rand felicitari pentru hotararea de a schimba ceva Apoi, vad ca te`ai hotarat sa nu tii o dieta anume ci sa mananci sanatos si sa faci sport. Nu mai fi pesimista si ai incredere ca vei reusi! Ai grija la miere! Consumata cu moderatie este buna, dar sa nu exagerezi, la urma urmei este si ea asemanatoare zaharului chiar dak este mai buna. La fainoase nu trebuie sa renunti complet ci doar sa le consumi cu moderatie si sa le inlocuiesti cu cele integrale. In rest, imi place meniul tau de ieri. Te pup si mult succes
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]