View Single Post
  #40 (permalink)  
Vechi 07 sep 2012, 08:00:50
grasuta1961's Avatar
grasuta1961 grasuta1961 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 13 mar 2010
Locaţie: Oltenita, Romania
Vârsta: 62
Date: 165cm, 82kg
Mesaje: 3.222
Aprecieri acordate: 797
Am fost apreciat(a) de 1.294 ori in 735 mesaje
Implicit Re: Jurnal ramonika71 - Hop si eu IN LUPTA CU KILOGRAMELE!

Citat:
Anterior postat de ramonika71 Vezi mesajul
Salut!
Hmmm...chiar ne potrivim. Si a mea tot medic stomatolog vrea sa ajunga si vrea sa ajunga la Colegiul National "I.C.Bratianu" (de la noi din oras), la sectia chimie-biologie. Nu vrea la mate-info. Sta foarte bine si ea la engleza. A participat la numeroase olimpiade si la romana si la engleza, dar nu vrea sectia asta. Ti-am spus ca deocamdata am un copil tare bun (mi-a terminat anul acesta, clasa a VII-a) cu 10, dar...stii cum e. Nu ma iau dupa asta. Cine stie in ce anturaj ajunge sau treburi dintr-astea de care ma cam tem. Sa speram ca va fi in continuare un copil bun.
Noi suntem oameni cat se poate de normali si cred ca asta o va ajuta, deoarece nu avem posibilitatea de a o rasfata in exces. Vede cum este si constientizeaza ca invatatul este singura ei sansa de a razbate in viata.
Ce sa mai! Sa de-a Domnul sa le ajute pe fetitele noastre! Sa fie sanatoase (mai ales) si norocoase!
Comanda o poti face online. Iti faci cont si ti le pot trimite comanda prin posta.
Ne mai "auzim".

Felicitari pentru fetita !! a mea a luat premiul I insa n-a terminat cu 10.Si sunt constienta ca nu e de 10.Insa din clasa I ea si colega ei de banca au fost cele mai bune din clasa.Si a mea e un copil tare bun si sper sa ramana asa.A mea e tare selectiva.Asa a fost de la gradinita.chiar de pe atunci educatoarea imi spunea ca nu se joaca cu toti copii.Nu-i placeau si nu-i plac cei care vorbesc urat,adica prostii si injura.Pe astia ii indeparteaza.Sper ca asa sa faca toata viata.Si a mea ar fi vrut sa dea la chimie biologie ,insa in cadrl acestui liceu nu are sectia asta.Asa ca aici sa hotarat.La fetita mea e chestia cu stomatologia ca-l vede pe tatal ei si ma gandesc ca poate de asta sa gandit la meseria asta.Al meu mereu ii spune sa-si aleaga alta meserie ca asta e o meserie tare murdara.Insa alegerea e a ei.Noroc sa le dea D-zeu!
Ramona stiu ca pot comanda online insa nu stiu adresa la site.Tremitemi-l pe privat daca poti ca aici n-ai voi.Nu-l gasesc ,de asta te-am rugat pe tine.
Vad ca tii dieta hipocalorica.Iti numeri caloriile si manaci din toate?? Cate calorii manaci pentru inceput .Si eu vreu de luni sa incep dieta.M-am hotarat pentru Dukan,ca sincer mi-e greu sa stau sa nr mereu cal.Acum te las ca trebuie musai sa plec la piata.Pa si vorbim dupa ce vin.

Sa te uiti la albumele mele sa vad ca am unul unde am margelit si noi si te rog sa-mi spui cum ti se par.Pa !!
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...tml#post854369


Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti,ceea ce spui si ceea ce faci.



grasuta1961, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.