View Single Post
  #4184 (permalink)  
Vechi 05 iul 2013, 10:04:25
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de rommyna Vezi mesajul

Buna scumpo! Stiu bine ce inseamna prescurtarile "voastre", dar eu sunt acum preocupata de altceva , nu ca as fi fost foarte preocupata de sport si slabit inainte

Nu pot sa zic ca ma simt minunat si nu simt nevoia de nimic, ca ar fi fals. Am avut si greturi, ieri am varsat...azi ma simt bine, pana acum. Dar situatia se poate schimba oricand. Iar dimineata oricum nu pap nimic, nu "poci" Sunt zile si zile, nu in fiecare zi ma simt rau. Dar crede-ma, pe cat eram eu de smiorcaita de ipohondra, pe atat de vitejeste rezist acestor stari, cu riscul de a merge in patru labe de acasa pana la munca Probabil ac se genereaza in noi ceva ce ne face atat de "tari".

Partea mai putin placuta zilele astea este ca nu mai am chef de munca deloc si ma simt obosita, dar ar i o chestie cmmon pentru inceputul sarcinii. La fel de greu imi este sa le spun colegilor ca sunt pregnant. Le-am spus catorva prieteni de la munca care-si tin gura si nu sunt din sectia mea, dar trebuie sa informez boss, resurse umane...si madamele deja incep sa se prinda de situatiune. Si luni si ieri am fost alba ca varul la fata si "babetele" de 45-50 de ani se prind imediat Probabil saptamana viitoare le voi spune, chiar daca voi avea doar 2 luni si inca nu foarte vizibila burtica.

In greutate deja am luat. Inca nu m-am cantarit, dar hainele care imi veeau largi incep sa-mi vina fixe pe picioare si burtica. Sunca o am in continuare, mi-a crescut fundul, etc. Dar, am grija la ce pap...insa hormonii fac ce vor ei, nu ce vreau eu. Mi-ar placea sa fiu o graviduta "skinkky", dar nu sunt...nici genetic, nici ca forma ...ca nimic!

Acum nu mai fregventez jurnale-concurs, ci jurnale-mamici si burtici , dar ma gasesti mereu la mine in jurnal..si mai trantesc si la tine o polologhie ca azi

L.E. Si eu cred/simt/diverse ca o sa am fetita. Si o prietena mi-a zis la fel: "Stii ce o sa ai, nu? Fetita!" Acum, nu conteaza foarte mult, sanatos sa fie. Si in vreo luna jumatate vedem daca ghiocul tau e magic...or not! (iarta imaginea, dar nu m-am putut abtine )
Woman nu te mai gandi la silueta, acum gandeste-te sa fiti tu si bebe sanatosi. Asta ofc, inseamna sa papi cel mai sanatos ever!

Te-ai gandit cum vrei sa nasti? Tu esti tanara si ai putea naste natural, cica se zice ca e mai bine si ptr bebe si ptr mama, dar eu tind sa cred ca tine totusi de alegerea fiecareia..

Sweety pie sa ai grija mare de tine.. eu te tzuc apasat, rapsund si la celelate fete cucuiete si fug la munca.. It's my last day inainte de concediu si trebuie sa rezolv treburile pe aici!
Sa ne auzim cu bine
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Kclaudyia:
niculina04 (05 iul 2013), rommyna (05 iul 2013)