Subiect: Jurnal "Slabuta"
View Single Post
  #4206 (permalink)  
Vechi 09 dec 2011, 13:39:15
laurra's Avatar
laurra laurra este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 11 oct 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 164cm, 101.1kg
Mesaje: 2.796
Aprecieri acordate: 443
Am fost apreciat(a) de 398 ori in 271 mesaje
Implicit Re: Jurnal "Slabuta"

Citat:
Anterior postat de Slabuta Vezi mesajul


Am reusit? As fi vrut sa o compar la gust cu ceva, dar parca nu ii gasesc corespondent, are gustul ei propriu.






Legat de 'inspiratii' sau si mai simplu 'furt' ... este o intreaga poveste.
Stim despre 'problema'. Acest lucru se intampla din aprox. al doilea an de existenta Slabute, la inceput nu era chiar asa de vizibil, dar acum deja este pe fata (si cum ideile nu se protejeaza, nu ne ramane decat sa asistam la "masacrul slabute" ...)... si aici nu vorbim de "nume" mici, ci vorbim de unele companii mari de media. Nu am vorbit multe despre acest subiect, pentru ca la o explicatie de acest gen, de obicei primim raspunsuri 'aia sunt mari, nu are cum sa fie' ... realitatea este alta ... chiar se intampla si se fac o groaza de bani.

In 3 ani nimeni nu a zis niciodata de unde se 'inspira', dar s-au 'inspirat si asumat' absolut tot ceea ce am facut noi cu totii impreuna in acesti 3 ani (rezultate obtinute, articole, teme discutate in comunitate).

Sunt profund dezamagita de acest comportament. Pana in momentul de fata am vazut doar convenienta comerciala si furt de munca. Asta este media romaneasca.

In online, lucrurile 'stau' la fel de grav.

Ca un exemplu,... la un moment dat, a venit o propunere de organizare concurs pe Slabute, propunere venita din parte unui producator de pastile de slabit. A fost refuzat... si ce a facut?! s-a dus pe un site care face parte dintr-un 'lant de site-uri' cu care am avut 'probleme' si a organizat concurs acolo, dar nu simplu... furand si marca Slabute ...'castigatoarele acelui concurs cu pastile de slabit sunt viitoare slabute'


Apoi despre rezultate... Unii muncesc si depun eforturi enorme pentru a obtine cu greu unele rezultate, in timp ce altii fac declaratii, reclame, PR, minciuni, etc. Asa constati ca subiectul sanatatea, sanatos, pentru unii este o forma de marketing/a fi in trend si nimic mai mult.
uite de exemplu azi dimineata pe la 4 -5 nu mai aveam somn si m-am uitat pe un program cred ca era din republica moldova.Si d-na dr sau cine era ...ca nu am vazut de la inceput vorbea despre terciul de ovaz acela care il mananca Nana si a slabit f mult si de care m-am indragostit si eu.Am zis: nu se poate trebuie sa fie o coincidenta.Cred ca ei urmaresc slabutele care slabesc cel mai mult si repede ....consulta meniurile si ...hop au descoperit elementul minune!
Si alta data cu o dr celebra de la televizor (care ,cand era la tvr nu stia ce sunt alea edeme)acum o vezi in fiecare dimineata la emisiunea proprie culmea cu ce discutam noi aici.O urmareste si sotul dimineata si-mi spune despre beneficiile unor alimente.Daca i le spun eu....nu ma crede dar daca le aude de la d-na doctor incepe sa le una in practica.(Intr-o zi nu stiam de ce mi s-a golit uleiul de masline asa de repede:El lua cate un gat dimineata pe stomacul gol ca asa a vazut la televizor)
__________________
Controlul carbohidraților
laurra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1233 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat