View Single Post
  #4232 (permalink)  
Vechi 29 aug 2012, 13:57:18
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 35
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnalul studentei ocupate(sau nu) - Animis23

Pai planul e sa isi ia el aceste restante si sa se mute la Cluj, sa incerce sa isi gaseasca un job. Sa invete pana in februarie si sa isi ia licenta atunci.

Adica planul exista. Cel putin din partea mea. El zice ca isi doreste si el asta, dar parca imi e putin greu sa am incredere in el momentan. Nu il vad convins si asta nu imi da deloc siguranta ca o sa mearga lucrurile bine. Recunosc, eu sunt un pic mai matura, si planific prea mult si uneori ajung prea departe cu planurile si probabil ca s-a speriat si el ca eu deja ma gandisem si cand facem copii, si tot Mai in gluma, mai in serios, dar imi place sa plan ahead. Si el...na, e de-o varsta cu mine, deci e pe undeva pe la varsta de 12-13 ani si inteleg ca ideea de a se maturiza il sperie un pic.

Si pe mine ma sperie un pic, dar sunt foarte dispusa sa incerc sa ma fac mare Si sper sa se mai maturizeze si el cu timpul, ca acum parca se tine cu dintii de copilarie, il ingrozeste ideea de o viata de munca etc. El e mai prapastios asa, eu sunt o persoana optimista, in general am tendinta sa incerc variante si lucruri noi, doar de dragul de a le testa.

El e invers. Mai bine nu incearca nimic decat sa fie dezamagit, si eu cu atitudinea asta nu pot fi de acord, ma scoate din minti cand il aud. Ca el nu stie ce ar vrea sa lucreze, la ce e bun, sau ce i-ar placea, deci prin urmare nu vrea sa se angajeze undeva unde s-ar putea sa nu ii placa...

Incerc sa il dezvat de incrancenarile astea, pentru ca mi se pare ca o sa se poata folosi vesnic de ele pentru a nu face nimic. Si daca ar fi prost, as fi mai linistita. Dar stiu cat de inteligent si capabil e, numai ca e lenes si nu e deloc sigur pe el. Trebuie sa incep sa il flatez mai mult, sa ii zic tot ce poate el sa faca. Pentru ca si eu sunt femeia aia care controleaza si face tot, nu i-am dat niciodata posibilitatea sa ia el hotarari pentru noi.

Daca ma gandesc bine, poate ca inconstient de-asta a facut chestia asta cu amanarea examenelor. Ca sa ma tina in sah, cine stie, sa aiba si el control asupra situatiei....

Pareri? Va pup si va multumesc pentru rabdare, daca cititi tot ce am scris. E un pic haotic, ca am mai aruncat un ochi si la munca intre paragrafe, deci scuze daca e dezlanat.
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2431 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1914 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1657 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]