View Single Post
  #44 (permalink)  
Vechi 17 ian 2015, 11:38:04
Sabine_28's Avatar
Sabine_28 Sabine_28 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 89kg
Mesaje: 5.609
Aprecieri acordate: 645
Am fost apreciat(a) de 868 ori in 497 mesaje
Implicit re: Jurnal pentru un nou inceput - Jurnal Sabine_28

Cam 600 am calculat eu Da,o sa incep sa notez tot ce mananc, la inceput o sa calculez caloriile, vreau sa mananc 1100-1200, pt ca oricum sunt cam sedentara, iar sportul pe care il fac acasa nu e f intens.
De dimi am fost la Lidl, am facut provzii de legume, congelate si proaspete, acum face socrela o ciorbita de pui cu legume, si mai tarziu bag un pui la cuptor, o sa mananc cu mix de brocolli, conopida si morcov, yummy.
Am mancat o omleta din 2 oua, sunca de pui, 1 rosie mare, 1 ardei, 1 castravete, si 1 cafea
La pranz pui cu legume si diseara o ciorba de pui, si cam atat.
O perioada o sa evit fructele, pt ca ele imi dau foame mare, painea ca nu ma ajuta la slabit, si combinatiile gen carne cu branza , nu mai vb de carne si cartofi sau paine. A, si laptele o sa-l evit pt ca ma balonez de la el.

Mersi de incurajari, Anca, si eu ma gandesc ca un target de 3,5 kg/luna e rezonabil daca ma tin de ce mi-am propus.

Saptamana asta per ansamblu a fost o realizare, ca nu m-am atins de dulciuri, desi mai am ciocolata cumparata din Franta, dar o voi face cadou cat de curand, ca mergem la Slatina wk viitor. ASeara a facut soacra gris cu lapte, am zis pas, deci e clar ca am constientizat ca nu mai e de gluma si trebuie sa ma tin de treaba

Mai sunt 6 luni pana la nunta si avem multe de facut, vreau sa le facem in timp util, sa nu ma stresez, stresul nu ma ajuta deloc la slabit
Wk viitor mergem sa vorbim la catedrala in Slatina pt slujba, inca n-avem nasi si nici idei prea multe, din pacate, dar vom gasi pana la urma..
Mai avem de aranjat muzica, iarasi destul de putine idei, ca nu prea stiu ce formatii sunt in Slatina. Ai mei vor sa aducem Plaiurile oltului, eu as vea Dj si formatie cateva ore doar, dar cica nu e bine, ca rade lumea...presimt ca vom avea niste conflicte pe tema asta
Foto si video aduc ai mei niste cunoscuti, eu video nu prea as vrea, dar ma gandesc ca in poze nu poti sa imortalizezi toate momentele.
Greu, mi se pare greu sa organizezi o nunta care sa iasa cat mai bine, as da bani la un wedding planner, dar in Romania nu stiu cate pers capabile sunt in domeniu.

Vom vedea, dupa ce le voi rezolva pe cele principale o sa ma ma linistesc

Wk frumos
__________________
" Ai grija de corpul tau. E singurul loc in care esti nevoit sa locuiesti. " - Jim Rohn
Sabine_28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2417 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Sabine_28:
lidiuta (17 ian 2015)