View Single Post
  #4426 (permalink)  
Vechi 14 nov 2013, 12:11:13
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de Prapadeala Vezi mesajul
Clau, vin si eu la tine in vizita sa iti dau un si o .

Tu esti o "mica" perfectionista si nu vrei sa te lasi. Eu sunt de parere ca ar tb sa mai vezi partea plina a paharului - ti-ai schimbat alimentatia intr-un preponderent sanatoasa, mereu incerci chestii noi, ai un corp frumos, ai o forma fizica f buna. Pe partea personala ai pe cineva alaturi care iti face bucuria sa mergeti impreuna sa va luati una, alta. Apuci sa mai iesi prin weekenduri, ai un job stabil (sau asa mi-ai dat impresia) si ne ai si pe noi, asa mai virtuale cum suntem noi .

Momentan corpul meu arata ca dupa razboi, dar si eu sunt de vina, cand am reusit sa ajung la o greutate ok m-am mentinut doar 2 luni si dupa aia in urmatoarele 6 am mai pus 7 kg inapoi cu toate ca mergeam la sala. Dupa aia a venit si sarcina in care am luat cateva kg (nici f multe, dar nici putine). Acum am ramas cu o piele lasata si in viitor voi avea si doua bucati de san ca doua sosete si bani de operatie estetica nu mai am Ideea e ca suntem femei, nu suntem roboti, deci e normal sa mai avem si un mic defect pe ici, pe colo...la tine totusi sunt f bine ascunse
Mi!! Ce surpriza placuta..
Offff stiuuuuuuuu ca ar trebui sa apreciez ceea ce am deja, ca nemultumitului i se ia darul.. Dar p[oate ca faptul ca nu sunt pe deplin multumita inseamna ca imi lipseste ceva.. Si deja cred ca stiu ce.. echilibrul.. asta e.. De fapt eu nu am fost niciodata un om echilibrat, mereu am fost pe principiul "totul sau nimic".. la mine nu prea exista gri, decat in situatii cand chiar nu am cum atfel
Sunt o fire explosiva, impulsiva, un pic colerica chiar

De asta mi-e ciuda ca nu reusesc sa fiu constanta.. La mancare, la stari, la job.. (apropo de job, da am un job stabil, chiar minunat .. De ex la mancare - ba am zile cand mananc mega curat, normal, fac sport cu placere, dar vin zile cand mananc numai tampenii, am tot felul de pofte, imi vine sa zic f&** it all, nu am chef de sport..
La stari, tot asa, am zile cand sunt mega fericita, glumesc, sunt pe speed, dau randament la job, dar si zile in care plang, ma cert cu lumea, sunt nervoasa, la job nu am chef de nimic..
Exact asta ma dispera, ca nu pot fi macar catusi de putin constanta!!
Si mai sunt si freacking crazy, ca la mine cand sunt zile aiurea, pai toata lumea tre sa sufere
Mno probabil ca I have to deal with it.. asa sunt eu si punct..
Exact cum ati zis si voi, sa ma accept asa cum sunt cu bune si rele si sa imi implementez in cap ideea ce dupa ploaie apare soarele, mereu!

Vai tu Mi, apropo de sani, ai fost f funny la faza cu sosetele
Sa stii ca si eu am sanii in forma de para si arata tare aiurea Ma gandesc cu grooaza cand o sa am si eu bebe ca o sa ii pot pune pe post de esarfa la gat

Ma bucur mult ca ai trecut pe mine si iti multumesc!
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]