View Single Post
  #454 (permalink)  
Vechi 13 iun 2010, 13:46:20
MIRUTZA's Avatar
MIRUTZA MIRUTZA este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 mai 2010
Locaţie: Sfantu Gheorghe, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Dukan, consolidare
Date: 159cm, 56.9kg
Mesaje: 3.047
Aprecieri acordate: 707
Am fost apreciat(a) de 890 ori in 422 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg

Citat:
Anterior postat de izzuvirgo Vezi mesajul
dragele mele, am o problema....nu slabesc. este foarte frustrant, azi eram in fata sifonierului, sifonierul plin, eu incap doar in vreo 3 perechi de pantaloni dintre care 2 perechi blugi lungi(nu merg p canicula asta) si imi este foarte foarte rusne sa ies pe strada in pantaloni scurti. nu mananc dulciuri, nu am mai mancat prajeli de 2 luni, am renuntat si la a 3-a masa, mananc doar dimineata cereale musli cu lapte si la pranz o salata cu piept de pui la gratar sau peste. mi-am facut si abonament la aerobic, merg de 1 luna juma si am dat jos doar 1 kg...nu inteleg de ce!!!!merg pe strada si vad numai slabanoage in fuste scurte, la aerobic numai corpuri lucrate si imi zic "lasa k in curand o sa arat si eu bine" si nu se intampla nimic. am tinut cateva cure de slabire pana acum(am 21 ani) si slabeam cate 4 kg pe luna minim si nici nu faceam aerobic atunci, doar mancam multe fructe si salate. va rog din suflet, ajutati-ma! ati patit si voi asa ceva?
Si eu am cam aceesi problema ca tine....slabesc ffff greu, orice as face. Dar incearca sa vezi ce nu faci bine...eu, de exemplu prefer garniturile (cartofi, orez,etc) si e posibil ca asta sa fie problema mea...asa ca de 2 saptamani nu am mai papat cartofiori si orez asa des, mi-am calculat numarul de calorii si am incercat sa fac regulat sport si masaje seara ptr. fermitate. Iar pentru poftele de dulce, care imi dadeau batai de cap seara m-am inarmat cu pastilute cu crom. Sper ca asa sa reusesc si sper sa reusesti si tu !!!

Si, chiar stiu cum te simti ....am trecut si eu prin asa ceva...dar important e SA NU RENUNTAM, sa luptam in continuare !!! Ti-ai facut si ceva analize? E posibil sa fie o problema interna, care sa nu tina doar de alimentatie si sport
MIRUTZA, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
MIRUTZA, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1875 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1358 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 842 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]