View Single Post
  #4542 (permalink)  
Vechi 06 mar 2014, 11:42:01
niculina04's Avatar
niculina04 niculina04 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 26 sep 2011
Locaţie: ????????, Romania
Date: 161cm, 91.9kg
Mesaje: 5.938
Aprecieri acordate: 6.584
Am fost apreciat(a) de 4.410 ori in 2.720 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de Kclaudyia Vezi mesajul


Uff Niculici imi pare rau sa aud ca bubulina are ceva problemute cu greutatea.. Dar e mai bine ca ai luat masuri din timp.. Ca alti parinti ar vedea lucrul asta ca pe ceva normal, stii vorba aia din popr ca daca esti gras inseamna ca esti sanatos..
Dar doctorul i-a zis ca are probleme cu greutatea? Cu cat este peste limita?
Nu poti sa o inscrii la un sport, gen inot, balet, dansuri? Ar fi foarte bine ptr sanatea ei si poate p[rinde drag de sport..

Ei cu ocazia asta o sa ai si tu motivatie sa papi sanatos

N-ai voie conozonac Poate la Paste
Ma bucur ca nu mai vrei Dukan.. In sfarsit!!!
Cum a fost in weekend? Ati fost la restaurant?

Te pup apasat Niculici!!
Bonjourica Claudici
Doctorul ne spus ca suntem cu 3.5 kg peste limita nu-i f grav ar trebui sa slabeasca kg + sau sa se mentina 2 ani la greutatea de acum.
Vreau s-o dau la inot dar cum nu am masina pana peste 2 sapt nu o puteam duce aici nu ai voie sa-i usuci la par deloc acolo si ca sa plec cu ea iarna cu parul umed mi-a fost frica pt ca din aprilie merg cu sc in fiecare an odata pe sapt( se plangea de dureri de frunte)dar as vrea s-o duc de 2 ori.Astept bani de o coaja de masinuta pe masura mea,am uitat de 3 ani sa conduc desi anul asta cand am mers am fost plina de curaj si incredere in mine
Asa revenind la Marinelul meu,dansuri fac odata pe sapt la sc,gimnastica de 2 ori +ca face sport si cu mine si sare coarda cate 20 min de 3 ori pe sapt de cand am fost la dr i-a zis dr sa nu mai stea in pat ca o lenesa
Cozonac poate nici de Paste,nu_mi iese deloc
Dukanul nu mi-a facut rau dar dupa terminarea lui nu am putut sa mai tin ziua aia de proteine si nici restul cat de cat corect,am mancat mult si prost si am pus la loc kg pierdute pe timpul dietei acum colac peste pupaza sunt racita de 5 zile si simt ca am strans vreo 3 kg de apa in corp pt ca nu puteam sa pun 3 kg in 4 zile, sa ma simt umflata peste tot,am revenit la sport pe care-l parasisem de "destepta" nu din lipsa timpului
Wk a fost fara resraurant dar a venit mister cu o prajitura mare de din care am avut 2 zile apoi au vrut clatite si seara urmatoare cartofi prajit + niste vin alb in 2 seri.....concluzia?dezastru fara sport 4 zile,umblat prin magazine,plimbat cu masina!!!
La tine cum a fost wk?
Multi pupicei Claudel
__________________
RINA I
talie - 82
colac-105
bust -102
brat - 35
picior- 61
niculina04, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2413 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1896 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1639 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de niculina04; 06 mar 2014 at 11:44:44.
Acest membru apreciaza mesajul lui niculina04:
Kclaudyia (12 mar 2014)