View Single Post
  #4630 (permalink)  
Vechi 24 apr 2014, 12:18:40
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Nu stiu daca merg la microunde. Mie la cuptor imi ies ft bine, numai sa fie feliati ft subtiri, altfel se inmoaie. Ai grija sa nu pui prea mult ulei pe ei. Oricum sunt o alternativa santoasa la chipsurile din comert.

Daca gasesti ceva renovat pe gustul tau, atunci il poti lua asa. Daca nu, mai bine ti-l renovezi tu. Vezi si care e diferenta de bani... Cate camere vreti sa va luati? Pana la urma noi ne-am hotarat sa ne mutam in el asa cum e si vedem noi cum facem cu renovarea.

Nah, ajuta dar dupa posibilitati. Pana acum nici nu am avut mari pretentii pt ca eram la mine acasa, dar situatia se va schimba curand. Nah, daca munceste mai mult o sa gatesc eu, dar curatenia si cumparaturile se impart 50/50. Si spala vasele daca eu gatesc. Altfel ii fac bagajul si il trimit acasa. Tare dragut al tau, e bine sa munceasca si el.

Eu vreau cam 15%. Cine stie, poate s-o putea. Daca nu, aia e... Sa fie sub 20% vara, in rest merge pe la 22-23%.
Moama 15%.. mie se pare putin, dar e faisabil Eu asta vara aveam undeva la 17% cam asa si toata lumea imi spunea ca arat ca un schelet ambulant
Nu stiu daca problemele mele cu lipsa menstrutiei s-au datorat procentului mic de grasime...
Pentru vara imi doresc sa dau jos de la burta vreo 4 cm, si cam tot atat din talie.. Sa imi mai ridic fundul si sa imi lurez si abdomenul.
Vineri sau sambata o sa imi fac si cateva poze
Tu n-ai mai pus poze.. Ar fi binevenite pentru motivatie
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]