View Single Post
  #4651 (permalink)  
Vechi 25 apr 2014, 13:48:04
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Imi era dor sa te citesc, si daca am citit, am zis ca-i frumos sa si salut. Pffooai, ca emoticoanele nici nu mai stiu unde sunt , geeez

Eu ma tin de treaba in ultima vreme, exceptand -ehem, ehem, vacanta, sigur intelegi ce vreau sa zic )))

Ma bucur ca si la tine sportul e in grafic si ca sunt si vesti faine legate de planuri pentru casuta, va urez mult success. Noi am ales Prima Casa acum aproape 3 ani - nu-ti zic ce rata avem noi, ca te sperii, zau Mdea... nu ca-i de ras, fac si eu haz de necaz, in fiecare oras totul e proportional cu mijloacele de trai si n-am avut ce face, bine macar ca momentan reusim sa le suportam si sper din suflet sa reusim asta in toti cei 27 de ani de rate care vor urma )

Riscul de a nu putea plati in caz de lipsa job e ca sabia lui Damocles, dar ne-am aruncat cu curaj inainte si nu regretam o clipa macar, ca daca stam cu frica de toate, nu mai facem nimic in viata -valabil pentru orice aspect, de altfel.

Tare mi-era dor de voi toate
Anculeeeeeeee!!!!! Ce dor imi era sa vb cu tine!!!
Daaa am vazut ca ai fost in vacanta in Belgia.. Suuper! Eu in Bruges nu am reusit sa ajung, am fost doar in Ghent si in Ostende (parca asa se scrie), la mare.. Ce ti-a placut cel mai mult? Mie berea si ciocolata )

Tu ce sport mai faci? Pai in vacanta oricum ai facut miscare, mers pe jos si din cate am vazut eu si pe bici.. Tu oricum esti fan miscare at any time and anywhere!

Da, ai dreptate, daca stam cu frica nu facem nimic.. Trebuie sa ne asumam niste riscuri si sa-i dam inainte ca timpul trece..
Chiar voi cat ati dat pe apartament? Cate camere are?
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]