View Single Post
  #481 (permalink)  
Vechi 23 feb 2012, 07:41:51
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 90-100 kg, partea I

Citat:
Anterior postat de kindbutnottoomuch Vezi mesajul
Neata fetelor. Ne scuzati pe noi, incepatoarele, de tacere. Promitem sa participam mai des la discutii. Andrylici, tu ce dieta tii? Va mai intreb si eu ca inca sunt in cautarea unei diete. Acum dieta mea este sa ma abtin de la una alta, sa mananc sanatos, insa sunt persoana careia ii trebuie dieta cu program , pt ca altfel nu mi-l fac eu. Asa am fost mereu. Am un program haotic din multe puncte de vedere, si macar dieta sa aibe ceva programare in ea) si mai am o problema, as vrea sa stiu daca si voi ati intampinat-o. De cateva luni ma dor genunchii. Mai ales dimineata cand ma dau jos din pat , ma termina, abia ma ridic. LA sala simt ca am ligamentele cam rigide cand ma las in jos la aerobic. De cand m-am apucat de sport nu ma mai dor asa rau dimineata , dar tot nu scap de durere de tot. Eu banuiesc ca este de la greutatea in plus pe care trebuie sa o mai duc pana "divortez" de ea. Voi ati avut pb asta, sau trebuie sa ma alarmez ? Va multumesc

Va doresc o zi minunata
Buna! Eu am avut problema asta si am ajuns la operatie,din cauza kg in plus. Pune-te serios pe slabit si o sa vezi ca pe masura ce se duc kg, scapi si de jena asta. Incearca, totusi, sa ii menajezi la sala - cumpara-ti niste genunchiere. Si evita, pe cat posibil, intoarcerile bruste si fandarile adanci. SAU ai grija sa le executi 100% corect.

Nu am vrut sa te sperii. Dar macar la atata sa foloseasca experienta mea negativa
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]