View Single Post
  #488 (permalink)  
Vechi 19 feb 2010, 10:58:37
Sabine_28's Avatar
Sabine_28 Sabine_28 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 89kg
Mesaje: 5.609
Aprecieri acordate: 645
Am fost apreciat(a) de 868 ori in 497 mesaje
Implicit Re: Jurnal Sabine_28 ...punct. si de la capat

Neata, fetelor,
Tocmai am ajuns la lucru, am fost la ecograf. Din fericire nu e vb de pietre sau altceva la fiere, ci doar ca e mai lenesa, de-aia trebuie sa am grija la ce mananc. Nu am alte probleme in zona abdomenului, totul e ok.
Laurici, azi sunt cu 100 de gr. mai aproape de 59 Ma mai cantaresc duminica, cand incep dieta daneza, si apoi cred ca voi ascunde cantarul sub pat 13 zile, ca vreau sa vad exact cat slabesc in 13 zile, si nu in fiecare zi.
Sper sa rezist toate cele 13 zile, anul trecut am tinut-o ca la carte o saptamana, dupa aceea am mai trisat, dar tot am slabit.
Partea cea mai grea va fi week-end-ul viitor, ca merg acasa la Slatina, si bineinteles ca si mami si bunica or sa se mire ce bunatati sa mai faca...sper sa rezist tentatiilor.
Azi m-am trezit asa bine dispusa, mai ales cand am vazut si 60.5 pe cantar m-am bucurat si mai tare . Cred ca incepe sa-mi placa de mine. Pana si parul imi statea frumos...eu am o obsesie cu parul, si nu vreau sa pierd deloc din el, dar de cand sunt in Buc. situatia nu mai e asa roz. Am uitat sa va spun ca am fost si la Dermatologie miercuri, si doctora mai ca nu mi-a zis ca sunt nebuna, mi-a zis ca i se pare ca exagerez, ca parul meu e in limite normale ( ea nu stie ce par am avut ) , dar mi-a recomandat niste vitamine nou aparute Cystine B6, si zice ea ca nu ingrasa. Trebuie sa iau 4 /zi, timp de 3 luni. Sunt cam 75 de lei /luna, cam cat Revalid-ul. Deocamdata nu le iau pt ca tocmai am inceput sa iau Beauty Hair de la Harmony si fac tratament cu Alopexy de vreo 2 luni. Plus ca eu stiu ca B6 da pofta de mancare, am luat anul trecut Magne B6 vreo 2 saptamani, si rupeam frigiderul... pana cand o colega mi-a zis ca s-a ingrasat f tare de la ele, pt ca nu se putea opri din mancat...cred ca totul vine de la "creieras", totusi, ca slabanoaga de sora-mea ia si magne b6 si ulei de peste si n-o vad mancand non-stop.
Acum am papat un covrig, ca pana acum m-am tot abtinut, desi imi ieseau in cale peste tot ( la metrou, in birou si-au luat colegii zilnic), dar azi daca tot n-am putut manca pana la 10.00 datorita ecografiei, am zis ca n-o fi foc. Dar n-a fost asa bun cum imi aminteam, mi s-a parut cam amarui. Pana diseara nu mai am in meniu decat un mar copt, 2 iaurturi si un kiwi, dar diseara ma rasfat cu fidea cu lapte.

O zi buna, slabutelor!
__________________
" Ai grija de corpul tau. E singurul loc in care esti nevoit sa locuiesti. " - Jim Rohn
Sabine_28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2417 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]