View Single Post
  #4894 (permalink)  
Vechi 27 mai 2014, 12:15:58
Khali's Avatar
Khali Khali este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 165cm, 61.7kg
Mesaje: 1.580
Aprecieri acordate: 364
Am fost apreciat(a) de 1.276 ori in 671 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Hello -hello!

Nu-i bai ca n-ai vazut mesajul ala, ti-am zis, daca ai vreodata nevoie de ceva, dai o strigare!

Asa zic si eu de adidasi, bunicei si astia ai nostri- eu n-as da 400 ron numai pe adidasi , ca as sta sa calculez ce echipament, bara, discuri etc mi-as mai putea lua de banii astia

Normal ca nu-ti plac video-urile alea, K. , ca esti perfectionista foc, n-ai decat, doar sa nu uiti, in schimb, ca ai si motive sa fii mandra de tine. Chiar mi-a trecut pe sub ochi un citat de curand, ceva gen: “Nu putem atinge perfectiunea din cauza ca e mereu loc pentru ceva de imbunatatit”.

Legat de exercitii, eu le fac pe alea de baza – squats, deadlifts, lunges, military press, rows etc - si le alternez cum imi vine, tocmai pentru ca nu vreau sa se se invete corpul cu acelasi nr de repetari/aceleasi greutati etc. Le fac mai mult sub forma de circuite si intercalez uneori si sarituri de coarda. Le mai retin sip e cele din programe, cum au fost alea din ChaLean Extreme si sunt mereu in cautare si de ex. noi, de-asta tot intreb mereu, ca sa le includ ulterior prin ceea ce fac.

Mno, cu gogosile alea chiar imi par inutile, oricat ar fi de apetisant mirosul, eu nu imi imaginez decat ca, asa cum cresc ele in tigaie sau unde se coc, asa ar creste si pe fundul meu. Si colegii mei mananca periodic pizza, ca dupa protocoluri mereu ramane cate ceva, insa eu raman la ale mele. Cand decid sa mananc ceva, e voluntar si imi aleg eu momentul, pofte efective, din orice, nu prea mai am.

Daca esti la PMS, e de inteles, se justifica, inspira-expira-tipa…de-astea
__________________
"The six w's: working will win when wishing won't".
"I workout because I can. When I get tired, I remember those who can't and I am grateful".
"I'm a big believer in starting with high standards and raising them. We make progress only when we push ourselves to the highest level. If we don't progress, we backslide into bad habits, laziness and poor attitude."
Khali, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1984 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1467 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Khali:
diana87 (27 mai 2014), Kclaudyia (27 mai 2014)