View Single Post
  #4896 (permalink)  
Vechi 27 mai 2014, 15:20:45
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Hello -hello!

Nu-i bai ca n-ai vazut mesajul ala, ti-am zis, daca ai vreodata nevoie de ceva, dai o strigare!

Asa zic si eu de adidasi, bunicei si astia ai nostri- eu n-as da 400 ron numai pe adidasi , ca as sta sa calculez ce echipament, bara, discuri etc mi-as mai putea lua de banii astia

Normal ca nu-ti plac video-urile alea, K. , ca esti perfectionista foc, n-ai decat, doar sa nu uiti, in schimb, ca ai si motive sa fii mandra de tine. Chiar mi-a trecut pe sub ochi un citat de curand, ceva gen: “Nu putem atinge perfectiunea din cauza ca e mereu loc pentru ceva de imbunatatit”.

Legat de exercitii, eu le fac pe alea de baza – squats, deadlifts, lunges, military press, rows etc - si le alternez cum imi vine, tocmai pentru ca nu vreau sa se se invete corpul cu acelasi nr de repetari/aceleasi greutati etc. Le fac mai mult sub forma de circuite si intercalez uneori si sarituri de coarda. Le mai retin sip e cele din programe, cum au fost alea din ChaLean Extreme si sunt mereu in cautare si de ex. noi, de-asta tot intreb mereu, ca sa le includ ulterior prin ceea ce fac.

Mno, cu gogosile alea chiar imi par inutile, oricat ar fi de apetisant mirosul, eu nu imi imaginez decat ca, asa cum cresc ele in tigaie sau unde se coc, asa ar creste si pe fundul meu. Si colegii mei mananca periodic pizza, ca dupa protocoluri mereu ramane cate ceva, insa eu raman la ale mele. Cand decid sa mananc ceva, e voluntar si imi aleg eu momentul, pofte efective, din orice, nu prea mai am.

Daca esti la PMS, e de inteles, se justifica, inspira-expira-tipa…de-astea
Asta e si ideea in viata, sa tinesti mereu spre ceva mai bun, sa incerci mereu sa te perfectionezi, sa inveti mereu lucruri noi, sa iti largesti orizonturile..
Ce de citate stii tu!
Mi-a placut enorm mesajul pe care i l-ai scrie lui Zoe!! Motivational speaker trebuia sa te faci

Daca iti plac exercitile tip circuit adica, exercitii cu greutati urmate de cardio gen burpees, sarituri de coarda iti sugerez sa te uiti la filumelete din seria "21 Days BootCamp" de la the BodyRock.tv

Daaa si la noi se mananca pizza vinerea, inainte imi mai era pofta dar acum nu mai am nici un fel de sentiment de genul cand ii vad mancand langa mine.. Am devenit imuna pana si la mirosul gogosilor
Eu imi imaginez ce se intampla in stomac cand inghit gogosi.. ca la vulcanii noroiosi

In schimb daca imi arati o prajitura cu cioco sau inghetata inca mai salvez intens.. Dar cand mi-e pofta mananc, cate o bucata de praji, sau o inghetata..
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Kclaudyia:
Zoe (28 mai 2014)