Subiect: Jurnal Rallara
View Single Post
  #4990 (permalink)  
Vechi 21 dec 2012, 15:32:55
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rallara

Citat:
Anterior postat de LOREDANA99 Vezi mesajul

Ba da Ralu...in ajun...dar cum am 1 million de treburi le fac cum apuc, asa...sunt in depresie deja, mai am baia de curatat, la bucatarie si in dormitor de sters dulapul, care e de fapt un dressing pe tot peretele...il astept pe Florin si ii pun carpa in mana ca nu mai pot ...m-am infipt de aseara intr-o cutie de chokotoff si mai am cateva bomboane din ea!!! te-ai cantarit? n am apucat sa citesc tot! cred ca ma asez in pat putin sa-mi revin ca astazi am avut o zi la service...pffff!!! maine ma duc la mama sa gatim...macar ma relaxez, mai schimb aerul, ma duc si in vizita la un bebe cu ea...tu cum esti? totul ok? pup!
Citat:
Anterior postat de LOREDANA99 Vezi mesajul
Acum am vazut!!! 68 ?!? bravo Ralu!!!! yupiiii!!! auzi, ce-ai spune daca dupa sarbatori m-as baga la Sb cu tine ? Dukan nu mai pot tine ca vreau sa raman insarcinata si deregleaza ovulatia dieta asta...? formam un club SB traznet!
2 secunde de pauza...

Ceau Lore scump

Vai si eu la fel - in legatura cu curatenia... nu termin pana deseara ce vine Liviu dupa cum bag seama! Macar am facut de mancare... mai am de facut pireul... ma invart pe aici cum pot de repede si eu...
Vad ca ai inceput cu cinstirea deja, ha? Cioco-ul tau!!

Auzi stii ce am facut chiar acum inainte sa vin umpic aici? Vroiam sa bag prima tura de perdele... si aveam o lenjerie in masina... o scot... trebuia sa o pun la uscat de dimineata dar na Si o scot frumos... zic WTF, deja ii uscata?? Cand colo nici macar nu am pus-o sa se spele... Asa ca i-am dat drumul acum si uite cum mai asteapta perdelele... Dar am ce face intre timp, nu-i de stat, nici o problema Pacat ca deja se insereaza si eu am zis sa fie puse... pfff....

Scumpa sigur!!! Chiar am vorbit cu inca o slabuta ca si ea se apuca din ianuarie. Jen, nu stiu daca o stii. Si si Daniela o tine, poate ai vazut-o pe aici pe la mine. Hai ca ne adunam incet incet. Din ianuarie facem gasca puhoi am impresia.

Inapoi la muncaaa!!!
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Rallara:
LOREDANA99 (21 dec 2012), Rusu Laura (22 dec 2012)