View Single Post
  #4997 (permalink)  
Vechi 07 iul 2011, 10:13:47
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Jurnal nicoleta 100

Citat:
Anterior postat de Alina82 Vezi mesajul



Pai nah ma cam simt lupul cel rau...pt k vad multa lume care te incurajeaza sa nu te gandesti la slabit...sa mananci ce vrei k alaptezi...eu care vin si spun contrariul...par rea...eu stiu k nu sunt rea...si de fapt spun ceea ce spun doar pt binele tau si al lui bebe Radu...dar nah...eu ti-am zis k am citit destul de mult despre sarcina si alaptare...pt k era un subiect care ma speria dat fiind faptul k nu am copii si k va trebui sa fac si eu la un moment dat...si am fost asa de incantata...contrar credintelor mele...credinte ce le aveam din auzite...cum k insarcinata fiind si pe perioada alaptari trebuie sa ma imbuib k altfel chinui copilul si il supun la fel si fel de riscuri....am descoperit k de fapt lucrurile sunt exact la polul opus...rau ar trebui sa se simta mamele care se imbuiba cu tot felul de ciocolati,fast food,prajeli si alte cele....pt k in realitate pt dezvoltarea copilului sunt necesare doar vreo 100-200cal in plus fata de alimentatia normala...si cu cat mama mananca mai sanatos cu atat copilul va fi mai sanatos...cu cat mama ia tot mai multe kg fata de cat recomanda medici sa iei pe sarcina cu atat expune bebele la riscuri...iar pe perioada alaptatului la fel...cu 1800 de calorii la zi si cu o alimentatie sanatoasa e super ok pt bebel...pt k deh copilul are nevoie de nutrienti sanatosi...de vitamine din fructe si legume...nu de ciocolata si fast foodpup o mamik frumoasa cu 2 printisori minunati
Draga mea ,daca nu as fi patit-o pe pielea mae la cealalta sarcina poate nu te ascultam! Atunci m-am ingrasat 10 kg doar dupa ce am nascut!!!Pt ca mancam ''cat doi'' vorba vine ''sa fac lapte''!!!Asa ca nu vreau sa mai fac acceeasi greseala si acum!!nu nu!!!
Incepand de azi renunt si la paine ,nu pt a slabi ci pt ca ma constip,si ,avand in vedere ca nu mananc decat peste,supa de taitei,snitel,iaurt,in general mancaruri usoare ,nu stiu de la ce ma constip ,cred ca painea e vinovata !!! Voi incerca cateva zile fara ,sa vedem efectele!!!
Iti multumesc ca esti alaturi de mine si nu ma lasi la greu!!! Vreau sa ajung si eu la 70 kg!!! Incet ,dar sa ajung ,nu ma grabesc!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]