View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 05 iun 2012, 22:57:43
Anorien's Avatar
Anorien Anorien este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 iul 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Montignac
Date: 170cm, 68kg
Mesaje: 546
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 19 ori in 16 mesaje
Implicit Re: totul e ok?

Buna,
Bine ai venit si felicitari ca te-ai lasat de fumat! Eu in curand fac doi ani de cand m-am lasat si a fost cea mai buna decizie ever!
Legat de kilogramele pierdute: 2.5 in 2 luni nu este putin, ci este foarte bine. Macar asa te asiguri ca nu se vor depune la loc.
Legat de dieta, cred ca per total, pe zi, e ok ce mananci, dar ordinea si orele nu sunt ok. Este prea putin mancare pana la 8 seara si daca e cum zici (ca nu te ridici pana nu te simti satula, cred ca te referi la seara cand organismul privat de alimente toata ziua si suspus efortului de la sala isi cere tributul. Te duci la sala mai mult nemancata (fructele se digera foarte repede). Trebuie sa faci cumva ca la pranz sa ai pranz si nu gustare + inca o gustare (iaurt, respectiv fructe). Recomand orice proteina neaparat inclusa la pranz, peste/fructe de mare, pui, curcan, vita, porc mai degraba la pranz decat seara, salate de tot felul, branzeturi, ai de unde alege.Deci mananca mai echilibrat pe parcursul zilei cu tendinta la cantitate pt mic dejun si pranz, iar la cina mai devreme si mai putin. Stiu ca e greu, eu personal am probleme sa reduc cina, pt ca pranzule la munca si nu imi permite jobul sa stau la o masa "complicata" in general mananc ceva rapid, de genul salate, o bucatica de pui cu ceva legume etc, iar seara gatesc pt iubi mancaruri "romanesti" care miros bine si sunt gustoase si e f greu sa tai din cantitate (mai ales ca mi-e foame).
Iar legat de banda si bicicleta: ele sunt tot un fel de "aerobic" adica sunt exercitii cardio, bune de ars calorii si stimulat sistemul cardiovascular, spre deosebire de fitness care sunt indreptate catre dezvoltarea musculaturii.
Este bine sa mai alternezi exercitiile cardio/aerobic ca sa nu te plictisesti si ca sa nu se obisnuiasca organismul cu acelasi nivel de efort.
Bafta in continuare!
__________________
Jurnal Anorien
Anorien, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1655 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1138 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Anorien; 05 iun 2012 at 23:03:08.