View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 08 mar 2010, 08:14:50
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Unhappy re: VAmedeea-Misiune posibila

Multumesc mult mika_me pentru sfaturi. O sa le calculez, macar din curiozitate. Sunt curioasa mai mult daca mananc echilibrat decat daca ma incadrez in limita de calorii. Spor!
Si multumesc si tie ianna. Sper sa reusim. Boala imi permite sa fac miscare, numai ca serviciul (am grija de o batrana care nu poate iesi din casa) nu prea ma lasa. Pot sa o las singura 15-20 de min, dar nu mai mult, ca poate sa incerce sa faca singura ceva si o gasesc pe jos. Oricum, acum ma pregatesc sa ies sa fac o plimbare, ca ea doarme si nu e nici un risc. In rest am un CD cu Pilatess (o varianta mai proasta) pe care mi-am propus sa il incerc de azi.
Din pacate, si nu sunt mandra de asta, ieri nu am mai respectat regimul. Am mancat o ciocolata Mars (scuza: mi-a adus-o sotul tocmai din Franta), 5 chiftelute (scuza: daca am mancat ciocolata si am compromis ziua, de ce nu si asta, mai ales ca au fost f. laudate si miroseau extraordinar) si cateva M&M.
Deci, azi, practic, incep de la zero, DIN NOU. Dar acum nu o sa ma mai las ademenita de nimic. Eventual imi fac si eu chiftelute la cuptor separat pt. mine. Si i-am zis deja sotului meu ca daca vrea sa imi cumpere dulce sa nu mai imi ia decat ciocolata neagra cu min. 70% cacao.
Cam ata pana acum. Mai scriu pe parcurs, sa vad cum evoluez.
Va pup si va doresc la multi ani sitoate cele bune de ZIUA NOASTRA!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]