View Single Post
  #503 (permalink)  
Vechi 28 nov 2012, 13:47:03
WhiteAngel's Avatar
WhiteAngel WhiteAngel este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 07 nov 2011
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 28
Dieta: Hipocalorica Personalizata
Date: 167cm, 00kg
Mesaje: 1.828
Aprecieri acordate: 600
Am fost apreciat(a) de 520 ori in 412 mesaje
Implicit Re: Jurnal de mentinere - WhiteAngel

Citat:
Anterior postat de Michelina Vezi mesajul
Buna! Desi sunt convinsa ca si varsta ta frageda a contat de-a lungul procesului de slabire vreau totusi sa te intreb cu ce fel de regim ai reusit sa scazi atat de mult IMC - e la subponderal ( unde vreau si eu sa ajung). Ce fel de regim alimentar - am inteles ca l-ai combinat si cu sport.
Si cum faci sa mentii - de coborat cobor si eu si inca repede - scot carbo 2-3 saptamani si am ajuns unde trebuie dar ideea e ca parca nu-i normal sa traiesti fara carbohidrati ( plus ca e frustrant)
buna ! probabil ca a contat si varsta, dar nu pot sa zic nici ca am un metabolism lenes .. de obicei slabesc f repede
pai eu nu am renuntat niciodata la carbohidrati, decat ca i`am mai evitat .. adica mai putine dulciuri procesate, paine (oricum eu nu mananc paine in general ca nu`mi place), paste, orez (iarasi nu ma omor cu el), cartofi .. dar am mancat musli sau fulgi de ovaz in fiecare dimineata, fructe, paine integrala .. si chiar si cate o bucatica de prajitura pt ca maicamea are boala sa faca aproape in fiecare weekend .. dar mancam o singura portie la MD si atat !
tot ce este important este sa stii sa echilibrezi lucrurile, adica cate putin din fiecare ! poti sa mananci si cate o bucatica-2 de cioco amaruie, o felie din prajitura preferata, 2-3 felii de paine, o portie de paste,orez, cate un cartof fiert .. dar nu toate o data si zilnic, sau o oala intreaga o data ! iar alaturi de sport, minim 30 de min in fiecare zi, sigur se vor vedea rezultate !
de mentinut, am continuat regimul sanatos, dar incercand sa mai maresc portiile de mancare .. initial in prima luna am mai slabit putin, apoi am ramas constanta .. am avut si momente in care am slabit mai mult din cauza stresului, sau m`am ingrasat putin .. dar revenind la o alimentatie normala, s`a stabilizat si greutatea .. acum nu stiu sigur cate kg am, c anu merge cantarul .. probabil am putin mai mult de 48, dar nu cred ca depasesc 50 ... pt mine conteaza ceea ce vad in oglinda, nu numarul de pe cantar

daca mai ai intrebari, nu ezita sa mi le pui !
__________________
.................................................. .......................................
_______
Jurnal de mentinere
- WhiteAngel
_________

If you never CHASE your dream, You will never CATCH them !
Mananc ca sa traiesc, nu invers !


WhiteAngel, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. WhiteAngel, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat