View Single Post
  #5120 (permalink)  
Vechi 18 oct 2012, 16:29:11
Anorien's Avatar
Anorien Anorien este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 iul 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Montignac
Date: 170cm, 68kg
Mesaje: 546
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 19 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

anamaria petreus, se gasesc tot felul de lactate cu 0,1%, de la iaurturi, sana, branzeturi proaspete, pana la lapte UHT sau proaspat. Eu intr-un timp consumam numai 0,1% DAR nu au niciun gust, plus ca am inteles ca in lipsa lipdelor, toate beneficiile din iaurt nu se asimileaza.
Salata la pranz imi ajunge, o fac din 3 rosii, pun si 2 castraveti, 1 ardei gras, ceapa rosie, frunze de busuioc proaspat, plus cam 5 linguri pline varf de salata de vinete si o felie cat un deget groasa de telemea de vaca.

Azi insa a trebuit sa sar peste pranz pentru ca am fost la o conferinta de la 11 la 17. Din fericire, acolo nu m-am atins de prajituri, am baut doar ceai si am mancat de pe doua sandvisuri triunghi doar frunza de salata si felia de sunca si maslina din varf. Asadar, cumintica de ma mir ce-a fost cu mine.

Diseara gatesc o tochitura de dovlecel cu conopida.

Va pup
__________________
Jurnal Anorien
Anorien, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1655 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1138 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat