View Single Post
  #52 (permalink)  
Vechi 02 sep 2011, 01:16:20
blackadderess's Avatar
blackadderess blackadderess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 08 feb 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: sanatatea superioara
Date: 170cm, 65.2kg
Mesaje: 40
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Ce inseamna slabit sanatos?!

Nu există nici o</SPAN> regula cu privire la mancatul la 2 ore dupa antrenament. Daca te antrenezi la ora 18 corpul tau utilizeaza ce ai mâncat ieri sau de dimineaţa pentru energie şi reparaţii.

De ce oamenii au reguli cu privire la a nu manca dupa 18 sau 19, sau ca trebuie să fie o masa ‚usoara’? sau fara carbohidrati după anumite ore? Se presupune ca are la baza un fundament stiintific sau este doar o regulă ca sa mananci mai puţin? Nu are absolut nici o importanta cand/la ce ore mananci.

Personal, mi se pare mult mai uşor sa imi limitez caloriile din timpul zilei şi sa mananc 1000cals chiar inainte de culcare. In felul asta pot sa adorm linistita, fara ca stomacul meu sa fie zgomotos, sau sa am insomnii cu gandul la mancare.
blackadderess, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
blackadderess, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2125 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1608 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1092 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat