View Single Post
  #5256 (permalink)  
Vechi 15 dec 2012, 12:37:40
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Citat:
Anterior postat de VentoFreddo Vezi mesajul

Nepotul e bine,gata,sareiar ca un greieras,nu-i mai tace gura,din iubirea cea mai mare se repede si ma trage de par..Prost obicei..sau imi da peste fata,cand nici nu te astepti..si rade la reactia meaNu reusim sa-l dezvatam.
Emy ce bine ca nepotelul si-a revenit si este vioi in schimb cu obiceiul de a a trage de par ,pune-ti o peruca sa se sperie cand ramane cu ea in mana sau poate-i place si te trage mai rau ,cel putin cu datul peste fata nu este ok deloc,te poate lovii fara sa vrea in ochi ,eu am patit asa cu nepotelele cand le-a crescut .
Citat:
Anterior postat de VentoFreddo Vezi mesajul
Si mie mi-a inghetat anul trecut asa,poarta,nu puteam intra in curte,si acu tin in masina un spray,sa-ti cumperi si tu,se gaseste la marketuri,e bun si pt yale inhetate,si la masina,si la usi,la balaamale inghetate..
Fulgu,cu procesul ce ati facut,ca nu mai stiu..ati castigat sa inteleg?
cum te mai simti ?
Scumpa mea am avut la noi tot ce ne trebuie ,ne asteptam sa patim asa ,dar se blocase si cheia si nu mai puteam sa o miscam,de fapt mamii meu a stricat-o ,se enervase pe vecina si cand a bagat cheia a ramas acolo si in timp a si inghetat ,trebuie sa mergem azi sau luni sa schimbam incuietoarea ca avem o gramada de lucruri bune si noi acolo .
Cu procesul Emy asteptam pana in ianuarie,tot avem infatisari si amanari ,totul tine de aproape 3 ani si am obosit ! Cu sanatatea nu prea bine ,dureri ,mancarimi ....la fel nimic schimbat ! Sigur imunitatea mea a scazut si nu mai are putere corpul sa lupte ,iau o gramada de suplimente ceiulete dar astea ajuta in timp !
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Fulguta:
incognito (16 dec 2012)