View Single Post
  #527 (permalink)  
Vechi 30 mai 2012, 16:10:43
irina27's Avatar
irina27 irina27 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 iul 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: personalizata+sport
Date: 171cm, 62kg
Mesaje: 534
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Fit for life-Jurnal Sophia

Buna Sophia! Sa stii ca ramai modelul meu numarul unu de pe site,ai o vointa fantastica si abia astept sa vad cat o sa iti ia sa revii la forma de dinainte.Pana atunci vreau sa precizez,sa nu uit,ca ai o MINUNATIE de copil,doamne,e asa de scump,cred ca toata ziua de joci cu el.
Fiind modelul meu,am zis sa te urmez si sa ma apuc si eu de insanity..te mai intrebasem eu mai demult de el dar nu am avut curajul...si m-am apucat fix cand am cele mai multe kg,momentan am 75 desi nu par chiar de atat ca sunt inalta si am si oasele mai grele..Si iti inchipui cu atatea kg in plus(macar la 60 as vrea sa ajung) ce chin e.Eu am destula conditie fizica dar mi-e mai greu cu atatea kg in plus...si azi e a treia zi,am facut vreo 4 pauze..am facut ce-ai facut si tu si nush flotarile alea ma termina..mai mult de 5 nu pot face..si nici alea pana jos..Tu ai putut dintotdeauna sa faci?Deocamdata sunt cam dezamagita de prestatia mea dar o sa caut ca scuze ca e prima saptamana,ca sunt racita cobza,am si febra si sunt si pe stop ).Si azi am facut si dimineata sport ca am avut examen.M-am apucat acum de el ca la jum lui august vreau sa plec la mare si vreau macar la 65kg sa ajung...
O zi buna iti urez!
__________________
Jurnal Irina
irina27, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2131 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1614 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1098 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat