View Single Post
  #5270 (permalink)  
Vechi 06 ian 2015, 13:05:11
Aeerdna's Avatar
Aeerdna Aeerdna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Hipocalorica
Date: 163cm, 63.9kg
Mesaje: 82
Aprecieri acordate: 35
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 13 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de Kclaudyia Vezi mesajul

Tu ce curs ai facut? Vad ca esti din Iasi, acolo sunt cursuri f multe, ai de unde alege, in Bacau cu chiu cu vai am gasitg cursul asta, sustinut de Scoala de Studii Comerciale.. Specializare o sa trebuiasca si eu sa fac, si probabil la Iasi sau Bucuresti.. tu ce specializare ai facut? Cum ai gasit sala unde sa predai? Aici nu-s asa multe sali si cererea de antrenori nu e asa mare

Nu am facut in Iasi, nu am fost multumita de ce am gasit pe aici. Am facut cursul de Instructor Aerobic - Fitness la Federatia Romana Sportul pentru Toti,(sper ca nu am incalcat vreo regula spunand) ei fac cursuri cam prin toata tara, cand am facut eu cursurile au fost la Bascov pe langa Pitesti. Si dupa ce am facut cursul asta de baza am facut o specializare de Steel Tonic care a fost la Brasov.
Din cate stiu mai este Fitness Scandinavia care fac cursuri de Instructor Aerobic Fitness, la fel prin mai multe orase din tara. Am fost la o conventie de a lor si mi s-au parut foarte ok si ei.
In legatura cu sala, eu inca sunt la facultate si stau in camin. Am vorbit sa inchiriez sala de sport de acolo si sa fac cu studentele. Sa vad ce o sa iasa.
Pentru mine a fost o experienta minunata, am avut profesori din toata tara, inclusiv Kinga de la Kangoo Jumps si Marga Balan cu care am facut Pilates si multi altii.
Acest membru apreciaza mesajul lui Aeerdna:
Kclaudyia (06 ian 2015)