View Single Post
  #5336 (permalink)  
Vechi 12 mai 2010, 17:51:28
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal <Mirabella>

Citat:
Anterior postat de mvthebest Vezi mesajul

Ai putut pana acum sigur reusesti si de acum in continuare.
Nici eu nu stiu ce am. Imi revin poftele de dulce
stii cind revin poftele de dulce? atunci cind mananci ceva dulce.La mine cit mai mult timp nu mananc dulce cu atit mai mici sint poftele.
Si apropo am vb azi cu o prietena si imi zicea ca tre sa fiu mindra de mine ca am slabti atita dar nu sa ma invinuiesc ca nu mai pot slabi si mai ales ca a zis ca eu mananc atita la dieta pe cind aproape toate fetele mananc mult mai putin dar nu-s la dieta.Deci,o dieta nu e un chin cum crdem noi.Altele zile intregi nu mananc si nu mai slabesc deloc iar noi ce mai vrem pe cind mincam asa de mutl? ar trebui sa ne mindrim ca am putut atita slabi ca sint fete care 2 kg n-au dat jos nici de la inceput iar noi acum la urma ne prostim un pic.
Eu iata am venit de la alergat numaice,a fost asa bine ca e racoare,n-am facut nici o oprire.erau niste barbati si doamne ce ne mai laudau
Astept vrio 20 min inca ca sa fie cam 40 min dupa sport macar si merg sa-mi iau cina,branza dietetica cu legume verzi si poate o felie de cascaval(ma topesc dupa el ca si cum el se topeste la incalzire
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]