View Single Post
  #5441 (permalink)  
Vechi 11 iul 2011, 11:39:28
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Jurnal de sarcina ( termen: primavara-vara 2011)

Citat:
Anterior postat de dorutza Vezi mesajul
buna dimineata..
vai fetelor mor de cald
noi sambata am foat dimineta la un parastas si seara am fost la cele 2 nunti. la prima am stat pana la 12 si la a doua de la 12 si ceva la 6 dimineata. a fost foarte fain. eu una m-am distrat la maxim. am dansat iar. aratam ciudat asa pe ring cu ditamai burtoiu dar asta e
- a fost tare ca la a doua nunta am fost toti fosti vecinii de la bloc si noi am ramas ultimii si cum eu eram singura care n-a baut nimic a trebuit sa fac instructie cu ei "ca haideti mai sa plecam ca am ramas numai noi, mirii si parintii", pana si nasii au plecat "

cand m-am pus in pat sa ma culc, a inceput bebe sa miste asa de tare, sa se impinga ca am crezut ca-mi rupe apa si nasc. si al meu sot era ametit bine de tot si bagajul nu era facut 100%. am avut putine emotii azi mi-l fac, sa stau linistita din puntul asta de vedere.
azi merg la doctor. abia astept

duminica am mancat o lebenita uriasa, toata eu impreuna cu sotul. sa ne curatam.. eu de mancare, el de bautura si am dormit toata ziua. si kulmea am dormit foarte bine si azi noapte. aseara a plouat putin dar degeaba ca nu s-a racorit deloc.

o zi frumoasa!!
Te asteptam si pe tine cu vesti bune!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat