View Single Post
  #5471 (permalink)  
Vechi 13 dec 2011, 10:21:46
Zoe's Avatar
Zoe Zoe este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 08 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: mâncat normal
Date: 172cm, 81kg
Mesaje: 7.741
Aprecieri acordate: 11.153
Am fost apreciat(a) de 10.563 ori in 5.266 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul

O sa reduc si din carbo, sa vad cum....Cam greu pentru mine, mai ales cu pachetele la serviciu...Sincera sa fiu nici nu luam ast ain considerare, niciodata nu am luat-o. Eu imi rescpecatm nr de calorii si basta.Asa am slabit pana la 66 de kg....
Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul

eu stiu ca si psihicul e de vina.stiiiiu, am vazut, am observat, ca prea obsedata am devenit...ba mi se pare ca mi-a mai crescut gusa, ba ca picioarele sunt nu stiu cum, bba una ba alta....dar ce sa fac sa nu mai fiu asa stresata?sa il fac pe domnul psihic sa ma lase sa slabesc?ca daca sunt nepasatoare, iar incep sa pun pe mine....
Nuuu, nu nepăsătoare, dar să încerci să-ţi dai un pic de credit, zău aşa! Ai slăbit aproape două treimi din drum, şi nu e puţin!! Nu te placi mai mult acum decât când aveai cât aveai?
Şi-apoi, am văzut eu acolo că scrii la începutul jurnalului, ai fost pufoasă dintotdeauna. Păi îţi dai seama că toată rotunjimea aia e bine înţepenită acolo, nu? O să dureze ceva până o dai jos, n-ai cum să slăbeşti în intervalul ăsta de greutate la fel de simplu ca în primul, chit că mănânci cum trebuie şi faci sport - organismul ştie că acolo sunt rezerve dintotdeauna, cum să renunţe aşa, cu una, cu două, la ele?!
Hai, fetiţă, sunt convinsă că dacă te linişteşti un pic vezi că nu e chiar aşa de negru. Ştiu că e greu, ştiu că te apucă pandaliile când te chinui zile şi zile la rând, şi degeaba - dar "chinul" nu e în primul rând ca să slăbeşti, e ca să înveţi să mănânci mai sănătos şi mai cumpătat. O să fie perioade în care stagnezi, multe şi enervante, dar asta nu înseamnă că nu faci bine ce faci - doar să ai un pic mai multă răbdare, tu cu tine!
__________________

love yourself, trust yourself.
what is the kindest thing I can do for myself right now?



Zoe, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Zoe, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2025 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1508 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]