08 mai 2017, 11:03:57
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa expert
|
Merite:
|
Data înregistrării: 30 aug 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 58
Dieta: gastric sleeve
Date: 154cm, 77kg
Mesaje: 68.156
Aprecieri acordate: 47.414
Am fost apreciat(a) de 45.907 ori in 24.999 mesaje
|
|
Re: Jurnal Adinico 2017- este vremea de o schimbare
Citat:
Anterior postat de adinico
Rubarba are un gust acrisor,foarte acrisor unii folosesc tijele la acrirea ciorbelor, dar mie imi place compotul si prajitura . Rubarba este saraca in calorii are doar 16 Kcal la 100g petiol. In schimb este bogata in fosfor, potasiu, magneziu, fier, zinc si vitamine (mai ales Vitamina C).
anul trecut am gasit in Lidl si mi-am facut un stoc serios , ca mi-era dor de gustul ei; In copilarie la Fagaras o vecina ne facea mereu prajitura cu rubarba si e oarecum gustul copilariei mele.
cand dati de ea folositi-o are proprietati excelente . cu drag
|
E foarte folosita la prajiturile Dukan..........de ex ,Rasturnata cu rubarba!
__________________
|