View Single Post
  #5821 (permalink)  
Vechi 26 feb 2014, 13:07:44
mihastef's Avatar
mihastef mihastef este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 11 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Rina's 90
Date: 160cm, 79kg
Mesaje: 153
Aprecieri acordate: 45
Am fost apreciat(a) de 104 ori in 85 mesaje
Implicit Re: Rina 90"s (etaj XVI)

Citat:
Anterior postat de igrama Vezi mesajul
sa nu iei suplimentele. Trebuie sa te ambitionezi cateva zile, apoi vei vedea ca nu iti va mai fi foame ca te obisnuiesti.
Eu aveam obiceiul sa manc o nuca sau orice oleaginoase.
Chestia e sa te apuci sa schimbi ceva de azi, si nu de maine sau de luni sau din 1.
Totul depinde de tine! Noi ce putem face e sa te sustinem moral. Eu am reusit sa slabesc 14 kg, normal ca mi-as fi dorit mai mult, dar ma bucur ca am reusit atat si mai ales ca ma mentin din decembrie 2012.
Hai ca si tu poti!
Multumesc pt sustinere.
Ai slabit destul de bine si e mare lucru sa te poti mentine.Te felicit din suflet.Bravo.

Citat:
Anterior postat de yoyo2708 Vezi mesajul
Neata fetelor! De azi, GATA! Incep dieta, si ma rog sa o pot duce la capat, si sa rezist tuturor tentatiilor va doresc si voua , celor care mai sunteti pe aici, multa bafta si nu va descurajati....voi intra mai tarziu sa postez ceea ce voi manca azi.va pup!
Buna Yoyo si bafta multa la slabit.
Citat:
Anterior postat de roxxialexx Vezi mesajul

Buna,
Daca imi permiti sa iti dau un sfat, nu incerca Dukan. Este mult prea drastica, mult prea multe proteine, ceea ce sincer, inseamna distrugere curata. Desi e foarte greu, gandeste-te mai intai la sanatatea ta si apoi la kilogramele de pe cantar. Da, stiu ca si ele influenteaza sanatatea insa una sunt depozitele de grasime si alta organele interne, vitale.
Incearca Rina daca vrei in continuare, sau personalizeaza cu ce iti merge bine dar nu exclude nici un fel de aliment pentru ca efectiv nu este sanatos. M-am saturat sa aud peste tot, nu mancati cartofi, nu mancati paste, nu aia, nu aia. Nu e adevarat, cu putina disciplina se poate mancare orice, in cantitati rezonabile, de calitate buna, fara sa privam corpul de nutrienti.
In ceea ce ai zis despre Rina, iata cateva idei:
- la MD incearca fructe cu aciditate scazuta, se pare ca ai o mica sensibilitate stomacala. In cel mai rau caz, poti papa la MD compot facut din fructe, fara zahar. Sau poti incerca si fructe uscate/confiate (mare grija si aici, unele au adaos de zahar) si oleaginoase (alune, nuci, caju, fistic, etc.)
- ai voie gustari intre mese. Poti papa un fruct sau ce am zis mai sus, confieturi si oleaginoase. Ca sa diminuezi senzatia de foame poti baga ceaiuri cat mai multe (printre ele incearca si socul, ajuta mult la slabit si la purificat).
- nu-ti fie frica sa iti adaptezi dieta! Nu mai gandi in primul rand ca e dieta, adica o perioada determinata de timp in care tu urmezi niste reguli, pentru ca asa ti se impun. Exista dovezi stiintifice care arata ca minunatul creier functioneaza exact ca un copil razgaiat, daca ii spui "nu", fix aia isi va dori. De asta multe persoane clacheaza la diete pentru ca le vad ca pe niste privatiuni. Nu sunt, incearca sa adopti aceste reguli, sa ti le personalizezi pe corpul tau pentru a le putea tine toata viata, asta e important, Sa iti schimbi cu totul stilul de viata cu totul, pe termen lung. Dieta e doar un inceput. Si nu iti fa probleme, va da rezultate, ti-o spun din propria experienta. Important e sa poti trece prin dieta, cu regulile tale si ale ei decat sa o tot incepi pentru ca nu reusesti sa tii perfect regulile.
Roxxy multumesc pt sfaturi.Asa am sa fac,voi incerca sa o personalizez cumva,pt ca este singura dieta cea mai permisibila dintre toate.
Nu cred ca as fi putut tine Dukan,mi se pare foarte greu de tinut,chiar daca eu de obicei nu prea mananc fructe,atunci sigur m-ar fi apucat dorul de ele si nu cred ca as rezista atatea luni.
Ai mare dreptate in tot ce ai zis si chiar voi tine cont de toate sfaturile voastre.
__________________
Jurnal de slabit Mihastef


mihastef, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1982 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1465 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat