View Single Post
  #5823 (permalink)  
Vechi 27 feb 2014, 15:06:57
CCristina D's Avatar
CCristina D CCristina D este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 oct 2012
Locaţie: Sighisoara, Romania
Vârsta: 36
Dieta: RINA...the end
Date: 165cm, 74.6kg
Mesaje: 4.034
Aprecieri acordate: 5.220
Am fost apreciat(a) de 3.436 ori in 2.551 mesaje
Implicit Re: Rina 90"s (etaj XVI)

Citat:
Anterior postat de roxxialexx Vezi mesajul

Buna,
Daca imi permiti sa iti dau un sfat, nu incerca Dukan. Este mult prea drastica, mult prea multe proteine, ceea ce sincer, inseamna distrugere curata. Desi e foarte greu, gandeste-te mai intai la sanatatea ta si apoi la kilogramele de pe cantar. Da, stiu ca si ele influenteaza sanatatea insa una sunt depozitele de grasime si alta organele interne, vitale.
Incearca Rina daca vrei in continuare, sau personalizeaza cu ce iti merge bine dar nu exclude nici un fel de aliment pentru ca efectiv nu este sanatos. M-am saturat sa aud peste tot, nu mancati cartofi, nu mancati paste, nu aia, nu aia. Nu e adevarat, cu putina disciplina se poate mancare orice, in cantitati rezonabile, de calitate buna, fara sa privam corpul de nutrienti.
In ceea ce ai zis despre Rina, iata cateva idei:
- la MD incearca fructe cu aciditate scazuta, se pare ca ai o mica sensibilitate stomacala. In cel mai rau caz, poti papa la MD compot facut din fructe, fara zahar. Sau poti incerca si fructe uscate/confiate (mare grija si aici, unele au adaos de zahar) si oleaginoase (alune, nuci, caju, fistic, etc.)
- ai voie gustari intre mese. Poti papa un fruct sau ce am zis mai sus, confieturi si oleaginoase. Ca sa diminuezi senzatia de foame poti baga ceaiuri cat mai multe (printre ele incearca si socul, ajuta mult la slabit si la purificat).
- nu-ti fie frica sa iti adaptezi dieta! Nu mai gandi in primul rand ca e dieta, adica o perioada determinata de timp in care tu urmezi niste reguli, pentru ca asa ti se impun. Exista dovezi stiintifice care arata ca minunatul creier functioneaza exact ca un copil razgaiat, daca ii spui "nu", fix aia isi va dori. De asta multe persoane clacheaza la diete pentru ca le vad ca pe niste privatiuni. Nu sunt, incearca sa adopti aceste reguli, sa ti le personalizezi pe corpul tau pentru a le putea tine toata viata, asta e important, Sa iti schimbi cu totul stilul de viata cu totul, pe termen lung. Dieta e doar un inceput. Si nu iti fa probleme, va da rezultate, ti-o spun din propria experienta. Important e sa poti trece prin dieta, cu regulile tale si ale ei decat sa o tot incepi pentru ca nu reusesti sa tii perfect regulile.
Foarte bine spus!!! Asa si este
eu am inceput cu Rina, care mi-a placut enorm, am avut rezultate frumoase, iar acum mananc de toate, imi personalizez meniurile, cu grija si inca e bine, mai slabesc.
Zi frumoasa tuturor!!
__________________
Jurnal Criss C
CCristina D, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
CCristina D, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2230 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1713 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui CCristina D:
igrama (06 mar 2014), yoyo2708 (28 feb 2014)