View Single Post
  #59 (permalink)  
Vechi 31 ian 2011, 10:59:07
Livia89's Avatar
Livia89 Livia89 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 28 iul 2010
Locaţie: Oradea, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Pesco-vegetariana hipocalorica
Date: 156cm, 50.2kg
Mesaje: 1.907
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Concurs "Slabutele sunt dulci, nu au nevoie de zahar adaugat" (31 ian - 27 feb)

Citat:
Anterior postat de SiEuPot Vezi mesajul
buna fetelor,
sunt noua pe slabute (inca nu slabuta...) dar incep in forta! Am inceput si dieta Dukan ieri dar vreau sa am o motivatie in plus impotriva dulciurilor, mie imi e foarte greu, cum din cauza muncii mele la birou sunt inconjurata de cutii si cutii de ciocolata si biscuiti!
va pup si ma bucur ca facem asta impreuna!
buna si bine ai venit

si eu lucrez la un birou plin de pofticiosi, incontinuu ii aud cum rontaie din cauza asta lucrez cu castile pe urechi noroc ca nu trebuie sa lucrez cu publicul

trucul pe care il folosesc eu e simplu: ma uit nu numai la bunatati ci si la cine la mananca in 90% din cazuri sunt oameni cum eu nu as vrea sa ajung, de la usor grasi, la rotunzi, iar restul de 10% care sunt totusi slabi ca ii ajuta metabolismul, sunt bolnaviciosi (putina lume stie ca zaharul iti provoaca un dezechilibru de insulina care te oboseste, dupa ce iti da acel prim puseu de energie)

asa ca nu-i baga in seama, rontaie niste migdale (cred ca asta ai putea sa papi la Dukan) si la sfarsitul lunii te asigur ca vei fi mai fericita decat ei

mult succes
Livia89, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1667 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1150 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1151 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat