View Single Post
  #5931 (permalink)  
Vechi 23 ian 2012, 09:48:21
lacra81's Avatar
lacra81 lacra81 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 05 mai 2010
Locaţie: ....., Romania
Date: 162cm
Mesaje: 8.719
Aprecieri acordate: 6.205
Am fost apreciat(a) de 4.486 ori in 1.918 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul

Neata, Lacra!Multumesc,e foarte binevenit!:*
Eu ma uitam la niste poze acum....nu m-am ingrasat numai la burta sau picioare. Vad ca si la fata m-am umflat iar. Ce fata aveam la 66...ce fata am acum la 73...Of....Nu se mai misca o data cantarul asta..Stiu ca trebuie sa slabesc dar tot ma impotmolesc, mereu trebuie sa gust sau sa mananc ceva nepermis. Si daca am luat crom, de data asta degeaba....Unde mi-e motivatia?Se poate asa ceva?Sa stiu ca e cazul sa iau atitudine, sa stiu ca nu se mai poate asa dar totusi sa calc pe alaturi?
sunt atat de multe mancaruri si alimente ..nu mai zic ..eu la rina chiar am dat-o in bara ...n-am voie sa gust nimic ..dar tb sa invatam sa spunem nu la anumite si sa-ti alegi o zi in care sa poti gusta ceva ..nu stiu ce sa zic ..dar cred ca tb sa tinem dieta toata viata i la tine cred ca e mai mult stresul ..atunci esti frustrata si te refugiezi in dulciuri ..fii mai optimista ,cauta un alt job ,incearca altceva ..
si eu cand sunt nervoasa ma bag in mancare ,dulciuri mai putin dar oricum mi se taie pofta de dieta
__________________
jurnal
Greutatea este incorecta. lacra81, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].