View Single Post
  #596 (permalink)  
Vechi 22 feb 2010, 20:18:21
Sabine_28's Avatar
Sabine_28 Sabine_28 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 89kg
Mesaje: 5.609
Aprecieri acordate: 645
Am fost apreciat(a) de 868 ori in 497 mesaje
Implicit Re: Jurnal Sabine_28 ...punct. si de la capat

Citat:
Anterior postat de karemina Vezi mesajul
Buna seara Sabine. Cum ti-a mers azi? Cum te-ai obisnuit cu dieta? Eu vad ca m-am calmat cu dulciurile azi mi-a fost ok pe la pranz am mai simtit un pic nevoia de dulce dar a trecut......... Imi pare f rau pentru prietena ta e groaznic sa treci prin astfel de momente. Noi am suferit ingrozitor cand am aflat ca,cumnata mea nu mai poate avea copii in urma unui avort facut la 19 ani dar uite ca, cu ajutorul Celui de Sus si a mamei mele (Dumnezeu sa o odidneasca in pace) acum avem un voinic de baietel in casa frumos si nazbatios. Toate sunt voia Domnului dar pacat ca se intampla astfel de tragedii
Buna, Karemina,
A fost ok azi, ma mobilizez, mai ales acum ca am vazut 59, nu vreau sa ma intorc la 60 , acum o sa fac 30 de min de zumba. De dulce nu prea mi-a fost pofta, mi-am facut singura cu chiftelute cu susan, dar ma gandesc ca mai sunt doar 2 sapt pana la ziua surioarei mele si pap atunci ( oricm, vreau sa imi fac un meniu separat, cu maioneze din iaurt..dar la tort normal ca n-o sa ma abtin ...dar dintr-un week-end n-a murit nimeni, nu-i asa )
Da, uneori se intampla si minuni.

La tine cum mege disociata? tu esti deja experta, asa ca nu-mi fac probleme. Eu am dat jos cu disociata aproape 2 kg ( bine, ca am avut si abateri ) ...sper sa slabesc cu daneza si apoi cu hipocalorica, dar daca va fi nevoie, o sa mai tin o data disociata.
__________________
" Ai grija de corpul tau. E singurul loc in care esti nevoit sa locuiesti. " - Jim Rohn
Sabine_28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2409 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1892 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1635 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]