View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 20 oct 2010, 22:01:06
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Lista pentru zile negre:)

Ai mare dreptate,Sand!
Hai sa mai adaug si eu cate ceva.

Te iubesti ? te respecti? Atunci de ce te autodistrugi constient? De ce nu iti faci o bucurie -aceea de a ajunge la numarul de kilograme dorite?
In ziua de azi ,imaginea conteaza prea mult,si risti sa pierzi o serie de oportunitati in viata din cauza el.Nu zic ca viitorul tau angajator pune un cantar la usa si vede daca ai 0.5 kg in plus peste medie! Dar persoanele complexate de imaginea lor se recunosc de la o posta! Mai grase sau mai slabe ,vezi imediat cand vine o persoana cu haine prea mici /prea mari,care se uita in pamant, are un machiaj si o coafura fie prea exagerata(pt a-si ascunde restul defectelor),fie neingrijita (lipsa de interes pentru aspectul fizic,in general). Trebuie sa fii sigura pe tine in orice situatie!
De ce merita sa mergi mai departe cand esti la pamant?Pentru ca pentru tine mergi ,nu pentru altul ,si tu meriti sa iti faci acest"serviciu"! Pentru ca viata nu e roz,vei intalni situatii care iti vor cere si mai multa ambitie..si daca nici ce bagi in tine nu poti controla...atunci ce poti sa faci ?
Pentru ca vrei ,pentru ca poti .
De ce sa te ridici cand esti la pamant ?Dar de ce nu ? Ce ai de pierdut ? Mergi mai departe ,nu te poate astepta decat ceva mai bine decat ce lasi in urma!
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat