View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 21 ian 2011, 11:26:50
Sabine_28's Avatar
Sabine_28 Sabine_28 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 89kg
Mesaje: 5.609
Aprecieri acordate: 645
Am fost apreciat(a) de 868 ori in 497 mesaje
Implicit Re: Jurnal de mamica Alessia

Citat:
Anterior postat de alessia87 Vezi mesajul
Daa stiu k cerealele de tip fitness nu sunt chiar fitness insa atunci nu am gasit fulgi de ovaz(imi plac) de aia cautam, shi am luat asa dar nu manc zilnic...o sa merg prin oras sa caut la un mag cu prod naturiste k aici am avut unul dar vad k s-a inchis din pacate!Cat despre iaurtul cu fructe stiu k are zahar dar e desertul meu sunt maaare fana dulce shi dk tot le-am scos pe toate acesta am zis k mi-l mai permit mai ales k ii cumpar shi fetei mele de asta cu fructe k nu vrea mereu din cel natural iaurtul natural cu miere sincer nu-i pe gustul meu... treptat o sa mai indrept din micile greseli dar sunt doar de 15 zile la "dieta" shi nu vreau sa tai tot dintr-o data k nu o sa iasa okink ma mai gandesc la biscutii cu cioko ce ii papam in fiecare dimi la cafeauffff

P.S felicitari pt kg pierdute!!!!Ce faci cand ai maree pofta de dulce???de fibrobar ce zici??cateodata merge??k stiu k nu e ok cel putin pt ficat! mssss!
Mersi, felicitari si tie.
Stiu ca e cam greu cu pofta de dulce, o poti calma cu un fruct sau sa-ti faci mere coapte, si nici nu e nevoie de zahar daca iei din cele ionatan. Sau poti sa mananci 2 patratele de ciocolata neagra cu peste 75% cacao, te va ajuta , si in plus nici nu ingrasa daca mananci maxim 40 de gr la cateva zile, pt ca organismul consuma mai multa energie sa arda acea cioco, decat are ea.

Te pup
__________________
" Ai grija de corpul tau. E singurul loc in care esti nevoit sa locuiesti. " - Jim Rohn
Sabine_28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2417 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Sabine_28; 21 ian 2011 at 11:29:49.