View Single Post
  #606 (permalink)  
Vechi 30 mar 2015, 19:55:33
butterfly30's Avatar
butterfly30 butterfly30 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 12 apr 2013
Locaţie: iasi, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incerc sa traiesc sanatos
Date: 166cm, 68kg
Mesaje: 6.780
Aprecieri acordate: 5.352
Am fost apreciat(a) de 11.445 ori in 5.320 mesaje
Implicit Re: jurnal de fluturas

dupa prima saptamana fara zahar am scazut aproape 2 kg si de atunci stagnez la 57,5, ceea ce nu e chiar asa de rau. sport abia reusesc sa fac de 2-3 ori pe saptamana, si de mancat mananc f mult. ma bucur insa ca mananc din ce in ce mai ok, ma ajuta si piata care arata minunat, azi am facut o mancarica de urzici cu putin orez integral am mancat cu fiica-mea, a fost f bun, si i-am facut sotului un bors de loboda, stevie, untisor si putina leurda, absolut minunat. as fi papat si eu dar din 5 legaturi de verdeata mi-au iesit 2 portii de bors (legaturile sunt mici si e 1leu/buc, abia astept sa se ieftineasca) si i-am lasat lui, ca posteste. fetitei ii fac mai nou tot felul de bombonele de nuci macinate , in fiecare zi altele(migdale, nuci, sem canepa, caju) cu putina miere f fluida si colorate cu putin carob/spirulina/sfecla rosie, arata minunat. scred ca de pasti daca am timp fac si un asortiment de bombonele dintr-astea ca sunt f gustoase si f satioase.

in luna asta fara zah tot am gustat ceva cu zah de 4 ori, dar cantitati mici, vad ca mi-a mai scazut putin dependenta. din pacate mananc cam multa cioco neagra sau alte dulciuri dietetice.am facut de ex intr-o zi inghetata (2 banane mici, un avocado, visine congelate) si am mancat cu fiica-mea un castron, evident ca mai mult eu ca ea. deocamdata e bine asa, poate cand o veni caldura imi mai scade pofta de dulce, in general asa se intampla. bine, ca si mananc macar cate un kg de fructe zilnic incepand cu capsunile si sfarsind cu strugurii, imi cam trece de dulce..
butterfly30, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
butterfly30, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1352 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1353 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui butterfly30:
lidiuta (31 mar 2015), Q88 (31 mar 2015)