View Single Post
  #61 (permalink)  
Vechi 01 iul 2011, 23:44:17
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Concurs - Slabesc cu Montignac- iulie

Citat:
Anterior postat de eva 9 Vezi mesajul
Neata fetelor... acum m-am trezit si eu... deci sar peste micutul dejun
vin cu datele (ce stress am)

KG = 88.5
BRUST = 110
TALIE = 96
SOLDURI = 117

-restul n am masurat, nu mi se pare relevant gatul de ex.. in fine, eu cred ca ajunge.. daca se zburleste cineva postez si restul.. nici macar cu stiu cum se masoara

- acum, va rog, putina atentie... in nici un caz nu mariti cantitatea de apa... 1 L ajunge. ceea ce nu intelege toata lumea, si multe din fetele la dieta sufera de pe urma acestei povesti cu apa este ca : 2-3 L de apa pe zi sunt APORTUL ZILNIC TOTAL DE APA (DE LICHIDE) . apa este in orice bagi in gura, orice aliment are apa: fruct, mancare tot tot tot. in nici un caz nu inseamna ca tre sa pui o sticla de 2 l de apa la gura si pana nu e goala sa n-o lasi jos. mare atentie fetelor chiar si la apa. apa nu e chiar insofensiva in cantitati mari.. exista intoxicatie cu apa... da da, si eu am facut ochii mari in facultate la stagiul de toxicologie (la spitalul floreasca bucuresti- aia nu cred ca vorbeau prostii) cand am auzit de asta... atunci cand cineva bea mai mult de 6 L intr un timp scurt, organismul este depasit de filtrarea ei si se blocheaza oaresce mecanisme prin rinichi.. DECI ATENTIE! cat beti si in cat timp. organismul va spune singur cand are nevoie de apa prin SETE.. nu va fortati sa beti de dragul bautului !
... mai faceti si broaste in burta .. d-alea verzi si urat mirositoare

'succesuri' dragele mele
tineti aproape!
Ai drepate, mie mi-a spus medicul sa masor sa nu depasesc 2 l de paap ca beau pre mult si suprasolicit rinichii, apoi elimin vitamine si minerale asa si e din nou un cerc vicios.

Citat:
Anterior postat de ancutzyka Vezi mesajul
M-am masurat, nu stiu daca am facut-o chiar asa de bine pt ca nu am mai facut asta niciodata...

talie: 77 cm
burta: 97 cm
fund: 108 cm
coapse: 60 cm
gambe: 38 cm
incheietura mainii: 17 cm
gat: 33 cm
sani: 90 cm

Nu stiu daca mai trebuie ceva sau am mai pus ceva in plus...Am intrat aici pe site la dieta monti si am vazut cam in mare parte despre ce e vb....e o dieta destul de permitiva, doar ca are anumite reguli de indeplinit....Desigur ca o sa va intreb daca ceva nu stiu...incep de pe acuma ....ce pot manca seara din retetele care sunt pe site...oricare dintre ele sau sunt anumite mancaruri ce pot preapara pt cina?? Multumesc mult pt raspuns. Va pup!!!
Pt intrebarile legate de dieta, intra in Gasca si posteaza-le:
Gasca fetelor care tin Montignac partea IX

Pt usurarea urmaririi subiectului si a efectuarii punctajelor va recomand sa nu se poasteze nimic ce nu are legatura cu concursul in acest topic.
pt sfaturi, discutii, suparari sau bucurii ne gasim la un pahar de vorba in Gasca.
Citat:
Anterior postat de IuliaMP Vezi mesajul
Multumesc de atentionare! Stiu de asta si de acea aleg musli cu cat mai putine stafide! Am discutat si cu medicul, care a zis ca daca ma incadrey in numarul de carbohidrati nu ar fi asa o problema. O sa incerc pe viitor sa ma orientez catre un amestec de cereale fara fructe, dar imi este greu sa renunt si la astea!
Daca recomandarea vine de la medic noteaz-o la abatere obligatorie si anuntra fetele ca tu trebuie sa mananci treba aia ca sa nu te depuncteze. Daca ai avea totusi si alte solutii, ar fi mai bine. Poate sa adaugi ceva fructe proaspete intre mese? Nu stiu, vezi tu!

Eu o sa mai urmaresc pe aici, nu voi interveni peste voi.
Bafta tuturor!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]