View Single Post
  #62 (permalink)  
Vechi 05 oct 2011, 21:28:20
Sabine_28's Avatar
Sabine_28 Sabine_28 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 89kg
Mesaje: 5.610
Aprecieri acordate: 645
Am fost apreciat(a) de 869 ori in 498 mesaje
Implicit Re: Jurnal M (Prapadeala)

Citat:
Anterior postat de Prapadeala Vezi mesajul
Draga jurnal,

azi am papat putin cam mult, poate si din cauza ca nu ma asteptam ca jambonul de pui de la Aldis sa aiba atat de multe calorii ... pentru viitor stiu sa ma opresc la aste marci cu mai putin calorii si la fel de gustoase. Azi am reusit sa fac si niste bicicleta, nu mult, dar am facut ceva. Asa cum am zis ieri, azi am avut la mine o gustare sanatoasa si nu am mai intrat in mancaruri nesanatoase


Problema la acel jambon nu sunt caloriile, ci E-rile, aditivii, colorantii si alte porcarii pe care le contine. Eu zic sa incerci sa eviti mezelurile cat de mult, mai bine alegi pieptul de pui, e mai sanatos.
Sau, daca vrei mezeluri, studiaza etichetele, sa vezi care e cel mai putin daunator.

Eu momentan nu ma pot lauda cu cine stie ce rezultate, de obicei dupa o saptamana de SB ma arunc in carbo, acum cu fructele, incerc sa ma limitez la 2 pe zi, dar nu-mi prea reuseste
SB nu prea este potrivita pt o perioada aglomerata la munca, atunci cand creierul are nevoie de carbohidrati....eu azi am tinut faza I pana pe la ora 16.00, cand m-a apucat durerea de cap si ameteala, plus o stare de somnolenta, si nervozitate in acelasi timp, asa ca am mancat un mar, si a fost mai bine.

Sportul cum merge, ai reusit sa ajungi la zumba?

Eu maine merg la pilates, abia astept.

Te pup si noapte buna!
__________________
" Ai grija de corpul tau. E singurul loc in care esti nevoit sa locuiesti. " - Jim Rohn
Sabine_28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2409 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1892 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1635 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]