View Single Post
  #63 (permalink)  
Vechi 02 iun 2011, 12:59:41
Flora's Avatar
Flora Flora este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mar 2011
Locaţie: Limassol, Cipru
Vârsta: 45
Dieta: Monty personalizat
Date: 167cm, 62.5kg
Mesaje: 394
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Jurnalul Dukan - Moniq

Salutari Moniq!!! Imi pare bine ca chiar te-ai hotarat sa faci miscare si pentru inceput mersul pe jos e super, it vei imbunatatii starea fizica si dupa o perioada poti face si exercitii.
Apropo sfatul meu inainte orice activitate fizica trebuie sa inceapa cu o scurta incalzire ( in cazul mersului pe jos streching) si la sfarsitul activitatii fizice strchingul care este foarte important caci in timpul activitatii fizice muschii se contracta deaceea avem nevoie de strching ca sa intinda muschii si eu iti recomand dupa sterching 10-15 de repaus intins asa ca o perioada de odihna pentu organism te vei simtii mult mai bine decat daca te apuci sa te misti imediat.Iti doresc spor la slabit si toate cele bune.

__________________
[SIZE=4]Jurnal Florina martie 2011
[COLOR=SeaGreen][FONT=Impact]Ziarul slabutelor informate
[COLOR=Black][FONT=Arial]http://forum.slabute.ro/discutii-diverse-teme/ziarul-slabutelor-informate-dieta-alimentatie-sport-nu-numai-8712.htm
Flora, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 960 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]