View Single Post
  #634 (permalink)  
Vechi 31 ian 2012, 21:58:20
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Jurnal VAmedeea de dieta ... Dr. Man

Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul

Ame ai pus punctul pe I .
Am tot incercat sa reiau dieta monti dar parca nu mai merge.Orice abatere ma da inapoi,psihic mai ales,exact ceea ce vorbeai de sentimentul de vinovatie.
Cred ca schimb tactica si eu ,am grija totusi la anumite combinatii iar in rest mancat in limita bunului simt
La cap. sport stau bine, e greu pana incepi,cel putin asa sunt eu, daca fac o pauza ,nu-mi mai vine sa reiau.Tocmai de-aceea ma feresc de pauze
Vezi,de-aceea imi place sa te citesc , chiar daca am peste 40 de ani am multe de invatat de la tine
Ti-am raspuns la tine.
Stii mai Alinuta, toate avem de invatat unele de la altele. Si cel mai bine ar fi sa aj sa ne cunoastem suficient de bine astfel incat sa stim sa ne ascultam corpul. El intotdeauna stie ce e mai bine pt noi. Dar noi suntem surde din pacate.
Citat:
Anterior postat de nicoleta100 Vezi mesajul
§Multumesc mult Nico!

Eu tot sun ca voi incepe ceva concret sa slabesc. Si nu fac nimic, avansez in aceasta nepasare si tare bine ma mai simt. Ma las dupa de val. Orice schimbare presupune efort si vointa si eu parca am aj undeva la limita energiei.
Asa ca plutesc in continuare. Cu toate ca pot spune ca m-am temperat mult in ceea ce priveste alimentatia. Nu spun ca nu mai mananc prostii, dar parca nu mai sunt haplea, nu ma mai comport ca si cum ar veni foametea si eu as muri de foame de a doua zi.
Greutatea... cine stie cata e, cred ca tot pe la 80 totusi. Depinde de cata sare mananc asa ca cea reala nu o stiu.
Tinanad cont ca totusi cortizonul l-am redus destul de mult de mai bine de o luna, logic ar fi sa incep sa elimin apa. Dar... mai vedem.

La curs merge bine. Nu extraordinar asa cum mi-as dori eu, dar nu ma pot plange. Nu sunt cea mai buna, dar nici printre ultimele, am zile cand sunt f. laudata si zile cand fac treaba buna, dar nu excelenta. Asa ca inca sunt o amatoare, inca am o groaza de invatat, inca am momente in care ma simt mica, mica de tot.

Va pup!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]