View Single Post
  #6351 (permalink)  
Vechi 06 ian 2013, 19:13:28
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Citat:
Anterior postat de anes Vezi mesajul
Somn usor Fulgule!
Vaz ca ti-ai scos matura la interval si si o rezerva .. o sa aibe treaba nu gluma!
Anes iubita am ascuns matura cu tot cu vrajitoare ,Emy se sperie foarte tare de ea ,dar asa imi place sa o necajesc ,dar de maine gata o postez iar sau pun la avatar vaca nebuna
Citat:
Anterior postat de incognito Vezi mesajul

Legat de ce zm zis mai sus.. stiu ca fiecare e cu bune si cu rele, nimeni nu e perfect. Slava , Domnului si eu am coliviile mele si sunt greu de suportat uneoriDar in orice relatie trebuie facute compromisuri de ambele parti , si trebuie sa ne luam cum suntem, ca altfel..
Si cand cineva iti spune" nu e ok ce faci, n-o sa reusesti.." parca iti piere tot cheful sa te mai apuci de ceva. Cel putin asa e la mine.
Ei gata, ma duc sa ma imbrac si plec la ai mei.
Roxy sper ca pana la urma ai avut o duminica frumoasa petrecuta cu familia ,stii cum sunt baieteii nu mai trebuie sa punem la suflet ce zic ei ,in primul rand nu trebuie sa cedezi asa repede in fata lui ,stiu ca o sa zici.....tu esti singura care detine controlul asupra corpului tau ,ia fa tu bine si de maine arata-i ca se poate sa slabesti cand vrei tu ,nu vreau sa par rautacioasa dar al meu daca comenteaza ceva de greutatea mea si-o ia grav .
Te pup dulce si nu uita ca suntem aici mereu ,mai ales eu Emy daca citesti asta inseamna ca nu vezi bine !
Citat:
Anterior postat de losefat Vezi mesajul
Hello dragele mele,
va scriu din pat...inca lenesc...imi beau cafeaua cu lapte!
Voi cum sunteti?
Eu usor deprimata, asa repede trece timpul...au trecut sarbatorile...casa inca imi e impodobita...si de luni iarasi la scarbici!
Azi nu am fost cuminte si am mancat o muffins mare cu ciucalata...ma omoara Rozi ...Cum sa ii rezist?O duminica superba tuturor!
Frumos din partea ta Ema ,eu dadeam din maini si picioare si tu papai prajiturici in patut ,am vazut ce te-a omorat a facut clatite cu ciucalata .Cred ca deja nu mai esti deprimata ca azi dimi la cat ati ras in casuta !
Citat:
Anterior postat de ella 78 Vezi mesajul
Sa va fie anul plin de bucurii si de sanatate si de fericire si de de lucruri bune si impliniri de toate felurile..La multi ani,dragele mele..Multumesc pt urari si sa ma iertati ca abia acum va raspund dar in Romania nu am avut acces pe net,decit un pic de pe telefonul fiica-mii...
M-am reintors..din R..cu bateriile incarcate..si cu multa liniste..ceea va urez si voua..ca de avem liniste si sanatate le facem pe toate...Sa aveti o duminica frumoasa..ne auzim miine la cafeluta..
La multi ani Ella bine ai revenit acasa ,sanatoasa si cu chef de dieta sper,abia astept sa citesc maine cum a fost in Ro si cum te-ai distrat!
Citat:
Anterior postat de losefat Vezi mesajul
K...am o intrebare..voi va stiti fb?
As vrea sa vi-l stiu si eu la care vreti...facem schimd de id-uri pe PM...si ne cerem prietenia reciproc...Cine vrea sa fie prietena mea pe fb?
Stai linistita ca nici eu nu le stiu pe ale fetelor ca nu prea stau pe acolo ,am avut un cont acolo dar intra cumnatica ,dar nu mai stie parola si zice ca este contul blocat ,asa ca am facut altul dar nici pe ala nu stau deloc ,decat daca imi zice fratiorul sau cumnata sa intru sa-mi arate ceva !
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Fulguta:
incognito (07 ian 2013), rozica1965 (06 ian 2013)